Nehéz a KRESZ vizsga? Ki mennyit készült rá? Elsőre átmentetek?
Annak, aki felkészült, nem nehéz, viszont, aki felkészületlenül megy oda, meg is bukhat.
Azt nem tudom te mennyire vagy felkészült, mondjuk az gyanús, ha az otthoni tesztek nem mennek, mert az azt jelenti, hogy sokmindent nem tudsz még.
1-2 nap alatt is sokat lehet tanulni, de nem a teszteket kell magolni, hanem KRESZ könyvet olvasni, a szabályok logikáját megérteni.
Az edukresz.hu oldalon meg tudod nézni milyen kérdések lehetnek a vizsgán, de ott nem tudsz tesztelni, nem adják meg a válasz lehetöségeket.
Az e-learning is a vizsga adatbázis kérdéseit használja.
Több ezer kérdést nem lehet bemagolni, a szabályokat tanuld meg, főleg a kivételeket, illetve forgalmi helyzetes kérdéseket ne ronts (3pontos kérdések)
A rendöri karjelzések könnyen tanulhatók, abban is van logika.
"Rendőrt szemből, hátulról nem támadunk", a többit meg mutatja a kezével.
Van a youtube-n is videó a rendőri karjelzésekről, nézd meg.
Online tanfolyammal csináltam, 2 hónap alatt megvolt az összes modul, aztán 1 hónapot (amíg le nem járt a program ideje) gyakorlással töltöttem, naponta többször. Érdemes megnézni, és megjegyezni a válaszokat, amiket elrontottál, és pontosan megtanulni a definiciókat.
Nekem így lett elsőre 75/73 pontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!