Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 188 részes szerszámkészlet 25...

188 részes szerszámkészlet 25 ezerért?

Figyelt kérdés

Megéri? [link]

Bírja a hétvégi autószerelést? Tapasztalatok? És ipari célra?

2018. júl. 9. 22:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Otthoni felhasználásra, barkácsolásra, autószereléshez ez bőven megfelel. Ipari célra mondjuk jó lenne tudni hogy az mit takar.
2018. júl. 10. 00:04
 2/3 anonim ***** válasza:

A link egy 256 darabos készletre mutat...

Egyébként otthoni célra teljesen jó, öcsémnek ránézésre ugyanilyenje van. Motort szerelni, meg kisebb autós barkácsolásra jó.

Teherautó és traktorok (+munkagépek) javításához azért ennél komolyabbakat használunk.

Mit takar nálad az ipari?

2018. júl. 10. 06:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Szemre gagyinak tűnik, de ha jaj, nincs egy csavarhúzó, meg kellene húzni… típusú esetleges otthoni használatra kell, akkor az egyes elemek jól jönnek. De egyszerre megvenni ezt mind, úgy, hogy a zömére talán soha nem lesz szükség, szerintem felesleges.

Intenzívebb otthoni használatot talán kibír.

Volt ilyen táskám, kisebb darabszámmal, s más gyártótól.

A fogók elcsavarodnak, a csavarhúzó feje lekerekedik, elforog a szár a nyélben, villáskulcs kinyílik, kábelcsupaszítónál jobb a bicska. Ezek az én szettemre igazak, hogy ez milyen nem tudom.

A leírásból erősen hiányzik az, hogy milyen fémből készültek. Pedig ez jelentős adat lenne.

2018. júl. 10. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!