Egyirányú úton mikor kell a bal oldalán haladni (ha két sávos) és mikor a jobb oldalán?
Mindig a képzeletbeli felezővonal bal oldalán megyek,de ha nem csak képzeletbeli felező vonal van,akkor az oktatóm azt mondja,hogy a jobb oldalon menjek... már teljesen bekavarodtam.
Illetve tudom,hogy nem a kérdéshez tartozik ,de leírnátok pontosan a váltakozó útszakasz fogalmát,illetve azt is ,hogy a jobbra tartási kötelezettségi mikor érvényes a forgalomban?
Lecserélni már nem lehet mert befizettem...
Térképet nem tudok az útról küldeni,mert olyan helyen vezetünk ,ahol nem vagyok jártak.Igazából az egyirányú utcában a jobb oldalt autók vannak ezért megyünk a balon.De mikor olyan két sávos egyirányú utcában vagyunk,ahol képzeletbeli felező vonal választja el az utat ,akkor is megköveteli,hogy a bal oldalt haladjunk.Egyedül akkor nem kell egy két sávos egyirányú utcában a bal oldalon haladnunk,hogy ha azt nem képzeletbeli felezővonal választja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!