Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan vezessek határozottabban?

Hogyan vezessek határozottabban?

Figyelt kérdés
Tanulok autót vezetni és az oktatóm mindig azt mondja, hogy vezessek határozottabban. Nem tudom ez alatt mit érthet. Valaki esetleg tudna tanácsot adni, hogy hogyan kell így vezetni? Előre is köszönöm.

2018. júl. 7. 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Meséld el milyen az, amikor határozatlanul vezetsz. Ez így elég tág fogalom és gőzünk sincs hogy nyilvánul meg ez nálad.
2018. júl. 7. 11:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Most hogy vezetsz? Lehet, hogy kicsit lassan mész, lehet, hogy lassabban reagálsz, lehet, hogy nem veszel észre időben dolgokat. Amíg nem tudjuk jelenleg hogy vezetsz, addig nem tudunk tanácsot adni.
2018. júl. 7. 11:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Próbálok gyorsan reagálni a helyzetekre. Ha sávot kell váltanom valahol akkor azt néha nem veszem észre (Szekszárdon szoktam vezetni) a sebességet mindig tartom váltok is rendesen amikor kell. Lámpánál szokott az lenni, hogy ugye megállunk pirosnál és akkor üresbe kell rakni és majd később 1-es, ott mindig szól amikor 1-es következik, de én megvárnám vele a sárgát mert mindig azt mondja, hogy sárgánál kell 1-es. Amikor kanyarodnék útkereszteződésbe és jön valaki jobbról megvárom amig teljesen elmegy, mert nem akarok nekimenni. Tudom, hogy amikor előttem van már mozdulni kell, de nem akarok nekimenni.
2018. júl. 7. 11:39
 4/4 anonim válasza:
Ne félj elindulni, azért van nála is pedál, hogy bele tudjon lépni, ha kell.
2018. júl. 20. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!