C jogsira valami jó felkészítő oldalt? Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Minden jöhet, van egy alap tudásom, de csak sajna benzin üzemű autókról, mint néztem a teszteket a benzines kérdések egyértelműen háttérbe szorulnak ilyenkor.
Természetesen bejárok órára majd, de én szeretek mindent maximálisan teljesíteni.
B-t nem volt nehéz. Ez az lesz.
Köszönöm.
2018. júl. 3. 07:30
1/3 anonim válasza:
Mitol lenne nehez ? 2 nap alatt vegeztem a tananyag Gál , 2 het mulva mentem vizsgázni . Sima volt mindegyik, munkavédelem be lett 1 hibám , tobbi 100%. Nem nehez egyatalan.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen? Hol tanultál? Vagy Volt egy alap tudásod ? 4-5 hét nekem a tanfolyam, csak az elmélet.
2018. júl. 3. 09:08
3/3 anonim válasza:
Én az elméletet E-Titanban végeztem el, amúgy elég rohadt sok információ meg túlragozott az az elmélet sok tömény információval, bár a KRESZ része az szinte ismétlés, a munkavédelem az nem vészes, ami kicsit-nagyon az a műszaki téma ami húzós, szerencsére nem apróztam el a dolgokat és 2 hónapig tanulmányoztam az elméleti tananyagot 1 hónap meg azzal telt, hogy végig nyomkodtam mindennap a próbavizsga felkészítőt 1x 2x és átmentem elsőre, nyilván azt a sok tömény infót betanultam az E-Titanos online teszt segítségével, és elsőre sikerült levizsgázni elméletből. A BÜ vizsga az elég szívás volt, de nagy nehezen meg lett. Persze ott volt rendes oktatás, szóval az nem internetes volt, de én megszenvedtem vele, vezetni még csak mostanában fogok, de az a lényeg úgy is az egészben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!