Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Thai box ra "felkészítő"...

Thai box ra "felkészítő" edzést tudtok írni?

Figyelt kérdés
A lényeg a következő: Nem régiben elhatároztam magamat hogy elmegyek thai box edzésre, de rájöttem hogy szerintem nincs meg az a minimum erőm hogy tudjam tartani a tempót. Nem is olyan rég eltört a bokám, rá pedig nem sokkal az ujjam, így nem volt időm rendszeresebb mozgásra! Kb már 3 hete hogy teljesen meggyógyultam, de egyszerűen nem tudom mihez kezdjek... Szóval olyan edzésekre lenne szükségem ami fejleszti ez erőnlétemet és felkészít egy kezdő(vagy amatőr) thai box edzésre! Saját testsúlyos edzésekre,vagy akár a konditermekben,szabadban bárhol jó nekem csak legyen tényleges hatása az edzésnek! Persze az edzéseket majd thai box után is folytatni fogom! Köszönöm előre a válaszokat!

2018. jún. 17. 19:26
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Kezdd el minél hamarabb a thai boxot, ha thai boxolni akarsz. Thai boxhoz a legjobb edzés a thai box. Ott is lesz úgyis erősítés és cardio, és úgyis azt kívánod majd, hogy bár hamarabb kezdted volna el.

Esetleg még a sima boxot érdemes megfontolnod, ha egy kis "előnnyel" akarsz már thai boxra menni, mert boxban tanítanak meg a legjobban ütni.

Hidd el, akármennyit készülsz ezekre magadtól, mikor elkezded, úgyis nehéz lesz. Akkor meg már érdemes minél hamarabb átesni ezen.

2018. jún. 17. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!