Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szüksèges kitennem a T betűt...

Szüksèges kitennem a T betűt szerintetek?

Figyelt kérdés
Most vizsgáztam, jogsi mèg kèszül. Nem szeretnèk sokat tètlenkedni, így szeretnèk egyszerre elkezdeni majd vezetni. Van saját autóm, szerintetek hasznos dolog kitenni azt a bizonyos tèbetűt?
2018. jún. 28. 19:47
 1/10 anonim ***** válasza:
nem! ha látják a T annál ge cibbek
2018. jún. 28. 19:51
 2/10 anonim ***** válasza:
sztem igazából nem éri meg... az autósok 90%-a csak türelmetlenebb lenne veled.
2018. jún. 28. 19:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha meglátom egy autón a T matricát igyekszem kerülni, megelőzni, vagy lemaradni mögüle.

Ugyanakkor ha előttem bénáskodik (lefullad, nagyon lassan indul,bizonytalanul megy,fékezget stb) nem tenyerelek rá a dudára, akkor sem ha feldühít.

2018. jún. 28. 19:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem szükséges, opcionális.
2018. jún. 28. 20:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jo dolog. Ha latom, hogy kint van, jobban figyelek ra, ki tudja mit csinal :) es nem kapok agybajt, ha benazik.
2018. jún. 29. 04:40
 6/10 anonim ***** válasza:
persze 3-as hogy nem dudálsz mert anyázol :')
2018. jún. 29. 17:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az autósok 5 másodpercet is tudnak veszteni egy tanuló miatt. Ez az öt másodperc a világ vége, ha kiesik az éleTükből. Iszonyatosan szomorúak és dühösek miatta.
2018. júl. 1. 23:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tapasztaltam már tanulókènt is :) Volt hogy a piros lámpa előtt előztek :D
2018. júl. 2. 00:01
 9/10 anonim válasza:
53%

Mondjuk nekem meg sem fordult a fejemben, h kitegyem😂

Jó mondjuk van egy kicsike érzékem a vezetéshez, az okatatóm is e

3 óra után mondta h irány miskolc. Chh. Mondom Nem kéne még gyakarolni? Áhh minek. Ja mondom ok. Menjünk.

Ez attól függ h mennyire vagy hadilábon a vezetésel. Ha ment könnyen, nem okoz hullamerevséget a "félelem", izgalom, akkor nem kell. Ha kicsit bizonytalannak érzed, vagy az oktatót nem megfelelőnek tartottad, akkor kellhet. Amúgy, ad egy tájékoztatást, és igen, azért akkor a sofőrök türelmesebbek. Vagy ha kicsit rosszabb volt a napjuk akkor még idegesebbek lesznek.😂😂

2018. júl. 20. 21:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szükséges. Viszonylag ritkán rakják ki, és akkor sem feltétlenül jogosan. (Eddig csak két olyan autóssal találkoztam, aki kirakta a hátsó ablakra a nagy T betűt. Az egyikük egy valamilyen épített versenyautót vezetett, amivel olyan szépen keresztben ment el mellettem a kanyarban hogy azon nyomban megjött a kedvem kimenni egy rali versenyre - magyarán ő biztos nem tanuló volt. A másik meg a volt kollégám volt, akinek meg csak azért volt kint, mert nem tudta leszedni. Anno valamilyen jó erős ragasztóval felkente, aztán azóta meg még darabokban sem akar lejönni.)
2018. júl. 29. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!