Most vizsgáztam, jogsi mèg kèszül. Nem szeretnèk sokat tètlenkedni, így szeretnèk egyszerre elkezdeni majd vezetni. Van saját autóm, szerintetek hasznos dolog kitenni azt a bizonyos tèbetűt?
2018. jún. 28. 19:47
1/10 anonim válasza:
nem! ha látják a T annál ge cibbek
2018. jún. 28. 19:51
2/10 anonim válasza:
sztem igazából nem éri meg... az autósok 90%-a csak türelmetlenebb lenne veled.
2018. jún. 28. 19:52
3/10 anonim válasza:
Ha meglátom egy autón a T matricát igyekszem kerülni, megelőzni, vagy lemaradni mögüle.
Ugyanakkor ha előttem bénáskodik (lefullad, nagyon lassan indul,bizonytalanul megy,fékezget stb) nem tenyerelek rá a dudára, akkor sem ha feldühít.
2018. jún. 28. 19:57
4/10 anonim válasza:
Nem szükséges, opcionális.
2018. jún. 28. 20:29
5/10 anonim válasza:
Szerintem jo dolog. Ha latom, hogy kint van, jobban figyelek ra, ki tudja mit csinal :) es nem kapok agybajt, ha benazik.
2018. jún. 29. 04:40
6/10 anonim válasza:
persze 3-as hogy nem dudálsz mert anyázol :')
2018. jún. 29. 17:09
7/10 anonim válasza:
Az autósok 5 másodpercet is tudnak veszteni egy tanuló miatt. Ez az öt másodperc a világ vége, ha kiesik az éleTükből. Iszonyatosan szomorúak és dühösek miatta.
2018. júl. 1. 23:56
8/10 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tapasztaltam már tanulókènt is :) Volt hogy a piros lámpa előtt előztek :D
2018. júl. 2. 00:01
9/10 anonim válasza:
Mondjuk nekem meg sem fordult a fejemben, h kitegyem😂
Jó mondjuk van egy kicsike érzékem a vezetéshez, az okatatóm is e
3 óra után mondta h irány miskolc. Chh. Mondom Nem kéne még gyakarolni? Áhh minek. Ja mondom ok. Menjünk.
Ez attól függ h mennyire vagy hadilábon a vezetésel. Ha ment könnyen, nem okoz hullamerevséget a "félelem", izgalom, akkor nem kell. Ha kicsit bizonytalannak érzed, vagy az oktatót nem megfelelőnek tartottad, akkor kellhet. Amúgy, ad egy tájékoztatást, és igen, azért akkor a sofőrök türelmesebbek. Vagy ha kicsit rosszabb volt a napjuk akkor még idegesebbek lesznek.😂😂
2018. júl. 20. 21:53
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem szükséges. Viszonylag ritkán rakják ki, és akkor sem feltétlenül jogosan. (Eddig csak két olyan autóssal találkoztam, aki kirakta a hátsó ablakra a nagy T betűt. Az egyikük egy valamilyen épített versenyautót vezetett, amivel olyan szépen keresztben ment el mellettem a kanyarban hogy azon nyomban megjött a kedvem kimenni egy rali versenyre - magyarán ő biztos nem tanuló volt. A másik meg a volt kollégám volt, akinek meg csak azért volt kint, mert nem tudta leszedni. Anno valamilyen jó erős ragasztóval felkente, aztán azóta meg még darabokban sem akar lejönni.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!