Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » GLS miért nem hív?

GLS miért nem hív?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy csomagot. 2018.06.12-én ránéztem a nyomkövetésre és 6:23 Érkezés a depóba majd 7:36 GLS jármuben, kiszállítás alatt.

Eddig minden jó akkor várhatom a csomagot. Majd:

13:21 Nincs kiszállítva címzett nem található

2018.06.12. 19:14 Betárolva

2018.06.13. 8:14 Betárolva

2018.06.14. 8:05 Betárolva

Ezt nem értettem mert fel se hívott és én a dudát sem hallottam sem a kapucsengőt. Aztán:

2018.06.15. 7:34 GLS jármuben, kiszállítás alatt

3 nap kellett mire megint megpróbálják átadni. Viszont ez már ma megint nem fog megjönni (szerintem).

Mégis mit csináljak? Ha már 2x sem hívtak,csengettek .

2018.06.14. felhívtam és rákérdeztem. Azt mondta a rendszer valószínűleg holnap dobja be megint a csomagot. Mondtam remek és hogy ha jön csörgessen meg.

Erre semmi.

2018. jún. 15. 17:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Erre nem lehet válaszolni. Van olyan futár aki hív, mások nem. Ez teljes mértékben GLS kontra ügyfél probléma, nem mi fogjuk/tudni megoldani neked.
2018. jún. 15. 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:
elég sűrűn rendelek a netről, már nagyon jól ismerjük egymást a gls és dpd futárral is mert 99% ugyan az jön,de mindig hívnak,hogy 2 perc és itt vannak.Viszont volt egyszer amikor csak nyomta a dudát a kapuba mert csengőnk az nincs... gumikat rendeltem az autóra és nem az én számom volt,hanem annak a helynek ahonnan a gumit rendeltem....ezt mondta is a futár és tényleg nem az én számom volt a papíron
2018. jún. 15. 19:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Ez érdekes. Azért köszönöm!
2018. jún. 15. 20:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!