Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van olyan sebesseg amit mar...

Van olyan sebesseg amit mar egy atlagos trafi nem tud merni?

Figyelt kérdés

2018. máj. 13. 11:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom 299-ig mérnek.
2018. máj. 13. 11:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Van, de azt személygépkocsival vagy motorkerékpárral közúton nem tudod elérni.
2018. máj. 13. 11:35
 3/11 anonim ***** válasza:
nemrég mértek itthon 366-al zsigulit, és ki is küldték a büntit..
2018. máj. 13. 11:36
 4/11 A kérdező kommentje:
Van olyan auto ami kozuton eltud erni eleg nagy tempot. Viszont en valahogy nem tudom azt elkepzelni hogy valaki pl 400km/h-val elszagult a trafi elott azt erzekelne.
2018. máj. 13. 12:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Már miért ne tudná érzékelni?

299 792 458 métert tesz meg vákuumban fény. A levegőben is gyakorlati szempontból azonos.

A 400 km/óra az 111,11 méter/másodperc.

A felvételhez jó fényviszonyok esetén 1 ezred másodperc elegendő, de napsütésben kevesebb is.

A fényképezésnek csak egy akadálya lehet, hogy olvasatlanul bemozdul. Mivel szemből történik a mérés, a bemozdulás sokkal kisebb, mintha oldalról kellene fotózni. Oldalról 11 cm lenne a megtett út 1 ezred alatt. Szemből is ennyit közeledik az autó ugyan, de az autófókusz is nagyon gyors.

Szóval fényképészként nem látom lehetetlennek a dolgot.

2018. máj. 13. 12:50
 6/11 anonim ***** válasza:

szakadjunk le erről a nagy sebességről...ezek inkább a francia filmekben láthatók, ott jókat derülhetünk..

ha láttad azt a jutubos filmecskét, amelyben a 250 -es sebességgel haladók sikongatva örülnek ennek a sebességnek, eközben szerényen elszáguld mellettük egy Porsche..saccperkábé 300-al..

ezeket a sebességeket is simán mérik a trafik..

2018. máj. 13. 13:05
 7/11 anonim ***** válasza:

radar. ugyebár rádióhullámmal mér, az meg elég gyors.

repülőket is úgy mérik, szóval kocsival nem érdemes próbálkozni :)

2018. máj. 13. 13:11
 8/11 Anonime AJ válasza:
A helyzet az hogyha te olyan gyorsan mennél hogy nem érzékelne a trafi, akármilyen autóval vagy az első kanyarban Porsche lenne belőle.
2018. máj. 14. 09:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Őszintén nem tudom, de szerintem nem okozna gondot a traffiknak például egy Bugatti bemérése 400 km/h-vel. Ja és elég nagy hírértéke lenne a dolognak szerintem :D
2018. máj. 14. 10:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Itt inkább a manuális ember által kezelt talpon álló lézeres trafi az érdekes, hiszen azzal be kell fognia téged. És ha elég lassú a zsaru, remeg a keze, bármi akkor előfordulhat hogy sikerül meguszni.

A kedvenc történetem ezzel kapcsolatban vagy 15 éves. A pali kapott egy bírságot a sebesség túllépésről, bement hogy ő márpedig nem szokta túllépni a sebeséghatárt lássuk a fotot. Megkapta, azon rajta volt ő, meg egy másik autó aki balról éppen előzi, magyarán a sebesség igazából nem is az ővé volt hanem az őt előzőé, de őt is megbüntették:)))

2018. máj. 14. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!