Ismertem elég sok vasutast, a mozdonyvezetők sokat keresnek, viszont épp ezért kizárólag protekcióval lehet bekernülni (= igen magas beosztású MÁV-os rokon, csókos, ilyesmi).
2018. máj. 10. 03:16
2/6 anonim válasza:
Marhaság, amit az első írt. Munkaerőhiány van a mozdonyvezetőknél is, ha alkalmas ember jelentkezik, azonnal felveszik. Gysevhez és MÁVhoz is.
2018. máj. 10. 06:28
3/6 anonim válasza:
Egyes, hol élsz? Nem tűnt mèg fel, hogy amíg a kormány szavakban mindenféle migrációt hisztérikusan ellenez és nem tesz érdemi lépéseket a szakképzés illetve az oktatási rendszer fejlesztésére vagy a területi egysnlőtkenségek felmszámolására, az országban szinte minden területről elfogytak a szakemberek? A vasút sem kivétel, a megkévő állományt nagyon hajtják és aki alkalmas, szinte rögtön mehet is a tanfolyamra.
2018. máj. 10. 07:03
4/6 anonim válasza:
És akkor az első felébred, hogy bilibe lóg a keze.
2018. máj. 10. 07:14
5/6 anonim válasza:
Hatalmas hiàny van. Nem tűnt fel hogy folyamatosan mondják a hangosba az állomásokon hogy embert keresnek?
Közeli ismerősöm mozdonyvezető, szinte az összes típusra van vizsgája, a fizetése a ledolgozott óráktól függ de általában heti 5x 12 óra munkával 400 felett keres nettóban. Ez biztos infó mert láttam a fizetési papírját. Engem is folyamatosan be akar szervezni Flirtre, ott 250-300 nettó a fizetés.
2018. máj. 10. 07:43
6/6 anonim válasza:
Én meg azt hallottam, hogy jelentkezik 100 ember és 2-3 alkalmas a tanfolyamra, mert annyira szigorú feltételeik vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!