Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Motor jogsi? (A kat. Korlátlan)

Tubarózsa kérdése:

Motor jogsi? (A kat. Korlátlan)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem rég kezdtem a motor jogsit (A kat korlátlan), jelenleg a kreszt csinálom.

Kérdésem azokhoz szól akik motoroznak. Mennyire nehéz a gyakorlatban? Mire figyeljek? Kicsit (nagyon) félek tőle... az nagyon ciki, ha pl a rutinpályán felborulok?

Kresz könnyen megy, forgalomtól nem félek csak a jármű kezelésétől. (B,C,D kategoria van már,hamarosan kezdem az E-t is, jelenleg GYED-en vagyok nem dolgozok*, de am buszsöför vagyok) oktatónak készülök. *julistol megyek vissza.

Köszi, ha irsz (normálisan) és adsz hasznos tippet mire figyeljek majd a vezetésnél, hogy könnyen menjen :)

Üdv 27N

2018. máj. 6. 09:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Pont azért van a gyakorlat, hogy megtanuld.

Figyelj oda az oktatóra, azért van, hogy segítsen.

"rutinpályán felborulok"

Fogsz, de ne aggódj, megesik.

2018. máj. 6. 09:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Oke... de azért nem szeretnék :) de ak nem ciki? Más is borult fel?!
2018. máj. 6. 09:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem, mi sohasem borultunk fel. Nem érvényes ránk a fizikai, habár két kerékkel kevesebb van nekünk, de akár 1 kerék is elég a boldogsághoz.

Mindannyiunk Rossi, de legalábbis Talmácsi szinten motorozik, már az anyja hasában is a stoppoie-kat gyakorolta.

Remélem érted az iróniát.

Ez viszont nem fog tetszeni:

Mondjuk azt én nehezen értem, hogy egy GYEDes anyuka miért akar motorozni. Az van, hogy a motor veszélyes üzem. Fantasztikus hobbi, remek érzés motorozni, de a gyermekvállalás - hangsúlyozom szerintem - és a motorozás kizárja egymást. Amíg nincs gyerek, nem vagy felelős másért - csak önmagadért. Ha már családod van, akkor már más a helyzet. Mielőtt valami maszkulin érvelésnek tartanád a fenti irományt, ugyanezt mondanám a párodnak is. Aki apuka - ne motorozzon. Próbálkozzon mondjuk 25 év múlva, gyermeked ( gyermekeid ) diplomaosztójára már bátran mehettek motorral.

Tudom, hogy ez így kekeckedésnek tűnik, de hidd el a legjobb jóindulattal írom.

2018. máj. 6. 11:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen értettem :) motorzni nem akarok, nekem csak a jogsi kell és szeretném becsülettel megcsinálni :) hamarosan kezdem az E jogsit, B,C,D már megvan nehogy az A hiányozzon :) másrészt oktató szeretnék lenni (B kat) és a tanfolyam kezdéshez feltétel az A jogsi. De köszönönöm a jó szándékod! :) buszos vagyok am
2018. máj. 6. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!