A1-A2 A Korlátlan ára 2016?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül az, hogy kézhez kapjam az A2 jogosítványt 0-ról kezdve ha tegyük fel elsőre sikerül minden Vezetéssel,Elmélettel, Egészségügyivel együtt és mennyi időbe telik míg ez mind megvan. Olyanok válaszát várom, aki mostanában csinálta meg ezek egyikét?2016. okt. 4. 14:22
1/1 anonim válasza:
Én 96ezerből raktam le a korlátlant tavaly októberben, elsőre sikerült minden, egészségügyi nem kellett, mert B már rég van. Augusztus elején kezdtem, október 20-körül kaptam kézhez a jogsit. Úgyhogy én viszonylag gyorsan lezavartam, igaz én a kötelező órák kb. felét teljesítettem, volt már tapasztalatom, így szerencsére az oktató sem erőltette a dolgot. Szerintem ha heti 3szor legalább tudsz vezetni, akkor teljes óraszámban is lemegy 2-3 hónap alatt bukta nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!