Budapesten melyik plázák közelíthetők meg kocsival viszonylag egyszerűen ha szinte semmi vezetési rutinom nincs a kisvárosok közlekedését leszámítva?
Duna Pláza sem vészes. Hasonló tapasztalathiányban szenvedtem én is, de oda bármikor el tudtam jutni. Bejössz az M1-en, Hegyalja útra fel, át az Erzsébet-hídon, le a rakpartra, ott végigmész, a végén felkanyarodsz a Váci útra, és már ott is vagy.
Aréna Pláza az Erzsébet-hídig ugyanaz, csak nem mész le a rakpartra, hanem tovább mész a Keleti pályaudvarig, és azzal szemben van.
Győr felől jössz, akkor talán Campona a legegyszerűbb, mert csak le kell térni M0-ról és ott is van, ráadásul sosincs tele.
Előzőhöz annyit hozzátennék, hogy a Shopmarkot most építik át így bezárt pár hétre-hónapra.
2-es,persze,semmiség átvergődnie szegény kérdezőnek az egész városon... :)
Jó hogy nem már hétköznap du.5-kor küldöd az Ázsia centerbe,vagy Káposztásmegyerre.
Előző!
Hidd el, egy vidéki, rutintalan vezetőnek ez nagyon bonyolult. Pl. a BAH-nál a belső sávban kell menni, a Keletinél szintén, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!