Ha nem E jeles menetfényt veszek ( és szerelem fel ) akkor elvehetik a forgalmit?
Már unom ezeket a E jeles vackokat, konkrétan, vettem egyet 10 ezerért, meg lett csinálva, kiégett, vettem magnetti marellit amiről áradoztak, az meg beázott és csak 1 jó most. Vannak 2 ezerért led szalagok, azok jónak tűnnek, mivel több ismerősöm is olyat használ, egyik már több mint 2 éve és semmi baja, ha meg gond akkor veszek egyet 'kétezerért aztán lesz rögtön kettő.
Viszont mivel Suzukim van régi Swift, a rendőrök mindig kötekednek, aki nem Swiftes az nem tudja, kb. ukrán rendszámos BMW feeling.
Most erősen gondolkodok egy LED szalag beszerelésén, de nem E jeles... ha a rendőr JOGOSAN kivesz a fogalomból, akkor ezért pattanhat a forgalmi?
Ja, nem vagyok tuning mókus, csak nem szeretek és el is felejtek mindig lámpát kapcsolni, a led meg többet ér mint a lámpa, főleg nappal, sokat közlekedek. :)
Igen elvehetik a forgalmid ott helyben!
Amúgy nem hiszem el, hogy annyira hihetletn IQ kell ahhoz, hogy elfordíts egy kapcsolód amikor beülsz a kocsiba!!!!
Amúgy is gagyik ezek a nappali menetfények még az új autókon is, na még akkor egy öreg autón! kifejezetten ocsmány!
Érdekes, az E-jeles Osramomnak semmi baja, már a harmadik télen, és sós leves ázáson van túl, de hibátlan.
Már két vizsgán ment át gond nélkül
Régi és Suzuki, csak hogy az egyik fenti válaszolót bosszantsam... :)
Asszem, akkor Osramot fogok venni ha nem lehet ezt megjavítani, és az összes autómra olyat veszek, mert nekem tetszik a nappali fény :)
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!