Csábitásból jeles kivel járjak?
Nekem Castiel jön be a legjobban, de Kentin is nagyon helyes. Nekem ők a kedvenceim.
Szerintem vidd fel mindegyik srácnál az esélymérőt aztán majd később elég eldönteni, ki a "nagy ő".
Én is ezt akartam tanácsolni, mint az első :D Érdemes amúgy is mindenkivel jóban lenni, mert sokat segítenek a szereplők a játék során. És ha jóban vagy velük, egy-két történést megúszhatsz ingyen! xD
Mivel elég különböző személyiséget kaptak a karakterek, ezért nem lehet, és nem is érdemes elsőre kiválasztani, hogy ki lesz a crush-unk. Az majd jön magától.
És még az az egy kérdésem lenne hogyha akció pontot szeretnék vásárolni (telefonon) akkor rá megyek és lehet választani hogy bank-,hitel kártyával vagy magyar telekom használata a számlázáshoz.
És ha a másodikat választanám akkor ami a telomon van pénzt akkor abból veszi le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!