Olyan 13 perc gyaloglásnyi távolság egy kisvárosban, hogy elérd a városközpontot, már kieső, "külvárosi" résznek számít vagy sem?
Ez így értelmetlen,értelmezhetetlen.
Vannak olyan települések, ahol a főút a központ, ami akár több kilométeres hosszúságú, és vannak olyan települések, amelyeket körutak öveznek.
Tiszavasvári és Hajdúnánás két szomszédos kisváros, de teljesen más a felépitésük.
Hajdúnánásnak középen van a központja, körutak, sugárutak jellemzik.
Tiszavasvári központja meg egy sok kilométer hosszan elnyúló főutca, ahol van ugyan egy "sűrűbb" rész, de a települést nem körutak, sugárutak jellemzik.
Lehetne mondani más város neveket, a lényeg, hogy nem egyforma a települések utca szerkezete
Ebben a formában totál értelmetlen a kérdés.
Inkább fejtsd ki, hogy miért merült fel ez egyáltalán.
én pont ilyen helyen nőttem fel. igen, külvárosnak számít, de minden közel van attól még.
de vol olyan külvárosi rész ahonnan fél óra gyaloglás kellett. az már elég sok.
Én simán odaköltöznék ennyi alapján.
Pl Budapesten is 20-40 percet kell utazni patikához, bolthoz, orvoshoz, egyéb dolgokat elintézni, megvenni.
10-15 perccel jól is jár az ember, Budapesten a belvárosban érsz csak el valamit, pl edényboltot ennyi idő alatt.
Én bevállalnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!