Ez normális? Voltam eü vizsgán, és egy olyan bunkó f**szi volt. Hogy csak na. Ordított mindenkinek beszólogatott, elcsesztem 1 kötést, és úgy rám vonyított
Figyelt kérdés
azt sem tudtam hirtelen hol vagyok.. végén majdnem elsírtam magam... megis buktam..-.-"2010. jún. 10. 16:16
11/24 A kérdező kommentje:
én is sokat tanultam! de mégsem sikerült:S ... pofára ment az egész.. én ezt állítom..
2010. jún. 10. 17:58
12/24 anonim válasza:
Én egy krva szót nem tanultam és elsőre meglett -.-
13/24 anonim válasza:
Kérlek, mondd, hogy lány vagy...
14/24 anonim válasza:
Nálam is ez volt. Pótvizsgán pedig egy nagyon jó fej csávó volt. Szerintem nálad is így lesz :)
15/24 A kérdező kommentje:
Igen lány vagyok, mert? akivel beszéltem mind mondta hogy egy tetű f*sz kalap. 1 gyerek 20 percet volt bent tudott mindent de annyit nyagatta olyan nehezett kérdezett tőle h. megbukott, a másik 1 szép csinos lány bement 5 perc alatt kint volt.
2010. jún. 10. 18:09
16/24 anonim válasza:
Azért mert így is sokat hisztizel, innen lehet tudni ,hogy lány vagy, az aki kérdezted tőled, csak meg akarta nyugtatni magát, hogy ennyire hisztis életforma nem létezhet himbilimbivel.
17/24 A kérdező kommentje:
Nem hisztizek! Hanem dühös vagyok.!! tiszta ideg vagyok úgy beszélt velem mint a kutyával.!! vagyis ordított. :@
2010. jún. 10. 18:29
19/24 A kérdező kommentje:
Jó akkor legyen hiszti ha neked így jobb!:) okos enged szamár szenved.:)
2010. jún. 10. 18:33
20/24 anonim válasza:
Ha ilyen okos vagy, régen túltetted volna magad azon, hogy meghúztak. mindig lesznek ilyen emberek, tundi kell kezelni a helyeztet, vagy akár őket... Nem pedig dühöngeni és/vagy hisztizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!