Mi a véleményetek a 100-as oktánszámu benzinről? Bövebben lent!
Sajnos véletlen 95-ös benzin helyett 100-as benzint vettem. A kérdésem az volna, hogy
van egy Mtd 790-es fűkaszám, és egy Mtd fűnyíróm. Lehet használni bele, lesz-e hosszutávú károsodása? Ugy hallottam hogy a 100as benzin jót tesz a motornak, jobban megy.
Végre megérkeztek a placebós okosok.
Akkor most, hogy így összegyűltünk, valaki, aki ért is hozzá, nem csak fikáz, írja már meg, hogy egy 99-es Seicento injektora miért sípolt a 95-östől, és a 100-astól miért nem?
De ezt most tényleg komolyan kérdezem, mert nem gondoltam, hogy hatása lesz, de mégis.
Végül is teljesen mindegy mindenki a saját pénzét arra költi amire akarja.
De ezen a fűkaszás dolgon már tényleg csak mosolyogni tudok...
Egy kétütemű, karburátoros gépről beszélünk. Kompresszió ugyanakkora, sűrítés ugyanakkora, ugyanannyi benzin-levegő keverék jut a hengerbe, = nem fog semmi változni. De oké. :)
28-as
Igen, csak az elmélet kicsit más, mint a gyakorlat :) Százszor leírtuk, hogy a 100-as benzin igenis jobb, mert kipróbáltuk, de ti nyomjátok nyugodtan továbbra is az elméletet :)
Kiprobaltuk.... magyarul akkor nyílvan okosabbak vagytok azzal, hogy " érzésre " jobb, mint mikor laboratoriumi körülmények között tesztelik az üzemanyagokat...
Kezdődik ott, hogy ha az energiatartalom nem nagyobb, onnantól kezdve fizikailag képtelenség a nagyobb teljesitmény azonos mennyiségű üzemanyagból.
De teljesen mindegy, végül is a benzinkutakon pont az ilyen emberekre számítanak, akik kötik az ebert a karóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!