Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Benzin vagy dízel?

Benzin vagy dízel?

Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állunk és nem tudjuk eldönteni mit vegyünk.Kicsit tartunk a dízeltől,de annak a fogyasztása jó viszont a szervízköltsége jóval több mint egy benzinesé.Sokat nem járunk az autóval,álltalában csak hétvégeken megyünk vele max 100km-ert ha csak a mamáékhoz megyünk meg vásárolgatni.
2018. márc. 5. 09:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha ilyen ritkán használnátok és inkább rövidebb utakra, akkor valami egyszerű, kis benzinest választanék.

Mennyi rá a keret? Újat szeretnétek vagy használtat?

2018. márc. 5. 09:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Használtat,max 1,5M. Mi a véleményed a Mazda3,a Peugeot 407 és a Renault Megane-ről?Köszi a válaszod :)
2018. márc. 5. 10:07
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha ebben a kategóriában gondolkodsz, akkor én ajánlanám még a Corsa D-t.

Ezek közül a Mazdáról jókat hallottam, a többiről annyira nem.

De egyébként mindig az adott autó állapotától függ, hogy érdemes-e megvenni, nem pedig a márkától, típustól. Mindenképpen nézessétek át hozzáértővel mielőtt megvennétek, hogy ne érjenek meglepetések.

2018. márc. 5. 10:09
 4/11 D. Brasco ***** válasza:
A másik egymilkio szorol szora ilyen kerdesnel mi az az informacio amit nem talaltal meg?!?!
2018. márc. 5. 10:17
 5/11 anonim ***** válasza:

Pont belőttél három hulladékot...

Egyébként ha 100 km-es utakat mész akkor nyugodtan lehet dízel. A javítás meg azért csípődik be mindenkinél, mert ezt hallja a sok lerúgott behordott dízel miatt. Ha kellő körültekintéssel veszel dízelt, akkor messze jobban jössz ki ráfordításban, mint egy azonos teljesítményű benzinessel.

2018. márc. 5. 10:17
 6/11 A kérdező kommentje:
Ránéztem a Corsa-ra,de nem igazán tetszik.Esetleg az astra ami kinézetre még elmegy.
2018. márc. 5. 10:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Jaaa jó, nem tudtam, hogy kinézet alapján akarsz választani :D
2018. márc. 5. 10:21
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát azért sz is szempont :D Neked sem hiszem,hogy mindegy.
2018. márc. 5. 10:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Csak olyan autók között válogass, amelyek külcsínre tetszenek. Olyn autót nem szabad venni, ami olcsó, de fáj, ha ránézel.

Szóval mindenképpen benzines legyen, és szép, csillogó dukkóval, lehetőleg nem füstölő motorral, érvényes műszakival.

A motor sem mindegy, de az könnyebben javítható, mint a kaszni, ha rohad.

A felsorolt tevékenységeidből kiindulva mindenképpen benzines WagonR+-t, vagy ugyanezt Opel változatban.

A Wagon R verhetetlen a rakterét illetően, akár vonóhorgot is könnyen lehet rászerelni, és a tetőcsomagtartó is kiváló.

Nekem automata Wagonom volt, azzal építkeztem. Mindent kibírt.

2018. márc. 5. 11:38
 10/11 anonim ***** válasza:
8: Persze, számít az is valamennyire. De azért ebben a kategóriában annyira nagy különlegességet nem lehet találni. Amiket írtál, azok sem álomautók, pl. Reanult Megane. Mert ugye nem az új Megane formáját kell nézni, hanem, hogy kb. 7-8 éve milyen volt, mert annál fiatalabbat nem nagyon fogsz találni a kereteden belül.
2018. márc. 5. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!