Mi kell a sikeres forgalmi vizsgához?
Meg lehet kenni pénzel a vb-ket manapság?
40órát már levezettem,oktatóm szerint 95%,hogy sikerülni fog a vizsga.
De én biztosra szeretnék menni és nem szeretnèk heteket várni új vizsga időpontra ha netán megbuknék..
Vezetni tudás!
Ha 'megkent' jogsid lesz, nem fogsz attól biztonságosan vezetni, ezért remélem, kipróbálod a vizsgabiztos megkenését.
Adja Isten, hogy tisztességeset fogjál ki, aki azonnal jelenti az esetet, legalább a gyerekek is biztonságban lesznek!
Utolsó!Szerinted aki tisztán ment át a forgalmin,az nem vezethet soha sem állat módjára?Netán az életben nem fog hibázni egyszer sem vezetés közben?:D
Ha Budapesti vagy,egyszer nézz már ki a Lúrdy házhoz,hogy mik mennek ott..:D
Erről az oktatódat kell megkérdezni :)
Csak aztán ha sikerül olyanhoz kerülnöd akit le lehet fizetni,akkor drukkolj,hogy ne úgy járj ahogy én :D Mondjuk én nem fizettem le! De úgy vizsgáztam,hogy az oktató a vizsgabiztos és még egy pasi aki meg a vizsgabiztost figyelte :D
"Ha az lehet hülye, aki tanult papírjáért, miért ne lehetnék én is, aki vette?" - gyenge, nagyon gyenge érv!
.
Feketén akarsz venni olyan papírt, ami szerint tisztességes vezető lehetsz?
A Tangón még vizsgabiztos sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!