Sikeres forgalmi vizsga után mit kell tenni?
Figyelt kérdés
Ma vizsgáztam, és az oktatóm nem tudta megmondani, hogy mikor mehetek be leghamarabb az okmányirodába megcsináltatni a jogosítványt.. Mi ilyenkor a gyakorlat? Hány napot kell várni? Hogy tudom leggyorsabban megoldani?2017. okt. 3. 20:39
1/4 anonim válasza:
3 nap után bemész a hatósághoz bizonyítványt egészségügyi kártyát vigyél meg iratokat ott kapsz egy igazolást azzal elmész az okmányirodába ott pedig intézik neked a többit. Es ezután kb 1 hét es megkapod a jogsit
2/4 anonim válasza:
Az oktatód nem lehet valami gyakorlott emberke.
3/4 anonim válasza:
Ha pesti vagy, akkor a petzvál utcába kell bemenni, ott kapsz egy kódot vagy mit és azzal mész az okmányirodába. Ha vidéki vagy akkor nem tudom, de okmányirodába így is úgyis menni kell.
4/4 anonim válasza:
Budapesten:
1. 1119, Budapest, Petzvál József u. 39. szám alatt lévő Közlekedés Hatósághoz kell bemenni a vizsga utáni 3-4. munkanap. Ott be kell mutatni az iskolai bizonyítványod és a Vöröskeresztes kártyát, hogy elvégezted az elsősegély vizsgát, majd kapsz egy kódot.
2. A kóddal el kell menni egy kormányablakba, vagy okmányirodába (akár rögtön mehetsz is), ahová el kell vinned az eredeti orvosi alkalmassági papírt. Itt felveszik az adataidat és ennyi. A kiállítás határideje 8 nap, ha minden adat megvan a rendszerükben, más esetben 21 nap. Elvileg gyorsabb, ha nem postázást kérsz, hanem személyes átvételt (SMS-ben értesítenek).
3. [link] - itt tudod ellenőrizni, hogy hol tart az okmány kiállítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!