Csütörtökön vizsgázom, de parkolni nem nagyon tudok?
:D jó válasz volt :D
Nem a vizsga miatt aggódnék a helyedben. Hanem amiatt, hogy ha levizsgázol, utána hogy fogsz tudni parkolni.
Az oktatód erre mit mond???
Nekem az oktatóm nem is igazán értette a dolgot mert tolatva elsőre bárhogy simán beálltam,de szemből :S szóval a legkönnyebb ment a legnehezebben. Volt egy plusz órám vizsga előtt, és abba szinte csak ezt az egyszerű feladatot gyakoroltuk és utána gurultunk át a vizsgára.
Nem sok esélyed van.
Mivel ha pl. parkolás közben felmész a járdára, akkor instant bukta van.
Nem értem, miért küldenek egyszerre vizsgára benneteket.
Én csak akkor mehettem vizsgázni, mikor jobbra hátra, két autó közé, út szélén, egyhuzamban igazítás nélkül be tudtam parkolni!
1995. augusztus.
Ne a vizsgán aggódj, ha át is mész hogy fogsz parkolni egyedül?:D
Ott nem lesz oktató aki belefékez meg segít kormányozni
Elnézést szeretnék kérni, akkor válaszolok:
Vizsgán a manővereknél kétszer javíthatsz. Ha másodjára sem sikerül akkor megbuktál. Azt csak te tudhatod mennyire megy a parkolás és hogy 2-ből egyszer azért szokott -e sikerülni. Emellett más hibákat is véthetsz. Nagyjából 6 a tízhez az esélye hogy megbuksz, a nagy átlagot nézve, de mivel mondtad hogy nem tudsz parkolni, olyan 7-8/10 -hez saccolom a bukást. Számításaim szerint 25% esélyed van a sikeres vizsgára és 75% hogy megbukj.
De tök értelmetlen a kérdés, hogy lehet ilyet kérdezni hogy mennyi esélyed van a sikeres vizsgára? Ezt senki sem tudhatja. Sem az oktatódat, sem a leendő vizsgabiztost, sem a leendő útvonaladat és még azt sem ismerjük/tudjuk hogy hogyan vezetsz. Annyit tudok mondani hogy valószínűbb a bukás, mint hogy átmész, ha az átlagot tekintjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!