Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért nem billenthetem le...

Miért nem billenthetem le szegélymellé állásnál a tükröt?

Figyelt kérdés
Most gyakoroljuk a parkolást,és konkrétan lófszt sem látok a tükörből mikor szegély mellé állok. Oktatóm szerint "érezni kell",hogy mikor vagyok közel a szegélyhez.

2018. febr. 27. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

sajnálja a tükörállító motort, vagy a kapcsolót

fillértoszó

2018. febr. 27. 21:40
 2/6 A kérdező kommentje:
:DDDDDDD Hát de most tényleg ez mekkora baromság már. Nagyon vitába sem akartam akkor ott szállni vele,mert akkor 15percet tuti elpofázott volna a semmiről.
2018. febr. 27. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Valszeg ha az oktatódnak egy 1,2 millás 22"-os felnigarnitúrája lenne /25-ös gumikkal akkor is ezt mondaná egy 13 órás műszak után: érezni kell... :D

Simán idióta. Azért vannak a technikai újítások és eszközök, hogy könnyebbé tegyék az életünket.

2018. febr. 27. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Néhány kocsiban automatikusan lebillen a tükör tolatáskor. Az oktatód biztos azt is inkább letakarná nehogymár jó legyen neked :)
2018. febr. 27. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Speciel tényleg segít, ha érzed a kocsi oldalát, mert tök sötétben nem érsz sokat a tükörrel.
2018. febr. 28. 06:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

tanulóként kell a tükör.

mikor én tanultam simán volt egy kicsi panorámatükör a jobb visszapillantón, amiben látszott a padka.

később tényleg érezni kell, de a mostani kocsikkal ez nem is olyan egyszerű, mert a lőrés ablakokon lófasszt nem látsz ki.

2018. febr. 28. 06:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!