Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért szoktak a nők rámenni...

Miért szoktak a nők rámenni az autóval fűre és bokrokra?

Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy pl. parkolásnál gyakran felhajtanak a padkára, rámennek a fűre és a kis bokrokra.

2018. febr. 26. 19:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Én meg nem figyeltem meg ilyet, netalán kérdezed meg őket konkrétan ahelyett, hogy általánosítanál.
2018. febr. 26. 19:24
 2/13 anonim válasza:
63%
Azért,hogy legyen mit kérdezned
2018. febr. 26. 19:27
 3/13 anonim ***** válasza:
Ilyet én is láttam, de férfi sofőrtől. Gondolom így könnyebben le tudott parkolni, vagy elszámolta a távolságot. Nálunk kis tiszafacsemeték vannak az út mellett, kb. térdig érőek. Szerintem nem is nagyon látszanak az autóból, mert túl alacsonyak. Az első alkalom után, mikor közéjük hajtott valaki, tettem melléjük karókat, hogy jobban látsszanak, amíg meg nem nőnek.
2018. febr. 26. 19:29
 4/13 anonim ***** válasza:
Amiért a férfiak is. Néha elkalkulálják magukat.
2018. febr. 26. 19:36
 5/13 anonim ***** válasza:
61%
Én se figyeltem meg ilyet.:D
2018. febr. 26. 19:38
 6/13 anonim válasza:
100%
Mert mi nők, úgy vagyunk programozva, hogy direkt szeretünk füvön, és bokrokon parkolni, különben sem tudjuk, hogy mit jelent a kék alapon "P" betűs táblát, sőt egyáltalán nem is értem hogy kapunk jogosítványt. Biztosan tévedésből. Komolyra fordítva a szót, szerintem ez egyáltalán nem jellemző. Ha megnézzük hány férfi parkol a füvön, és statisztikát csinálunk az arány 50-50 százalék. Egyébként ez olyankor fordul elő, ha csak ott van hely. Bokrokra meg nem hiszem, hogy szívesen állna bárki is, hiszen onnan tolatva kárt tehet az autóban. Ezt pedig higgye el se nő se férfi nem akarja.
2018. febr. 26. 19:42
 7/13 anonim ***** válasza:
55%
Mert a nők sokat járják a wc-t pisálni, ha nincs jobb hely, akkor bokor, így gondolom autóval is a bokorba parkolnak rutinból :D
2018. febr. 26. 19:48
 8/13 anonim ***** válasza:
24%
Na vajon miért? Mert szarul vezetnek.
2018. febr. 26. 19:55
 9/13 anonim ***** válasza:

Azért amíg nem végzünk tudományos pontosságú méréseket, addig nem fogjuk megtudni, hogy milyen arányban követnek el ilyen típusú hibát a nők és a férfiak.

Bármelyikre könnyű magyarázatot találni: pl. a férfiakat kevésbé érdekli az útszéli növénykék épsége, vagy kevesebb nő számára hobbi a vezetés, átlagosan kevesebbet gyakorolnak, több a kezdő. Ezeket az elméleteket szintúgy komoly mérésekkel lehetne alátámasztani.

A lényeg szerintem nem ez, hanem inkább az, hogy a vezetők többsége nem szánt szándékkal teszi tönkre a gyepet, virágágyást vagy bokrokat, hanem gondatlanságból, mert nem veszi észre. Egy jól látható, csinos kis kerítés sokat segíthet. Sajnos vannak bunkó emberek is, ellenük semmi sem segít, de ilyen azért nagyon kevés van szerencsére.

2018. febr. 26. 19:56
 10/13 anonim ***** válasza:

Ilyenről még nem hallottam.Amúgy nem értem bokrokra hogy lehet parkolni.;)

Nálunk nincs ilyen probléma, a feleségem sok férfit megszégyenítő módon vezet.

2018. febr. 26. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!