Miért szoktak a nők rámenni az autóval fűre és bokrokra?
Azért amíg nem végzünk tudományos pontosságú méréseket, addig nem fogjuk megtudni, hogy milyen arányban követnek el ilyen típusú hibát a nők és a férfiak.
Bármelyikre könnyű magyarázatot találni: pl. a férfiakat kevésbé érdekli az útszéli növénykék épsége, vagy kevesebb nő számára hobbi a vezetés, átlagosan kevesebbet gyakorolnak, több a kezdő. Ezeket az elméleteket szintúgy komoly mérésekkel lehetne alátámasztani.
A lényeg szerintem nem ez, hanem inkább az, hogy a vezetők többsége nem szánt szándékkal teszi tönkre a gyepet, virágágyást vagy bokrokat, hanem gondatlanságból, mert nem veszi észre. Egy jól látható, csinos kis kerítés sokat segíthet. Sajnos vannak bunkó emberek is, ellenük semmi sem segít, de ilyen azért nagyon kevés van szerencsére.
Ilyenről még nem hallottam.Amúgy nem értem bokrokra hogy lehet parkolni.;)
Nálunk nincs ilyen probléma, a feleségem sok férfit megszégyenítő módon vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!