Nyergesvontatóval kapcsolatos kérdés?
Figyelt kérdés
A félpótkocsin található "vonószem" kicsi, de mégis összekapcsolható a kamionnal. Ez hogyan lehetséges?2018. febr. 24. 22:39
2/8 anonim válasza:
A királycsapra gondolsz? Az formája miatt illeszkedik a nyeregbe és annak zárszerkezetébe.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, a "királycsapra" gondoltam, csak nem tudtam a pontos nevét. Köszönöm.
2018. febr. 25. 08:33
4/8 anonim válasza:
Akkor nézz meg a forgózsámolyos pótkocsit, annak még kisebb a vonószeme, mégis kapcsolódik
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
5: nagyon köszönöm a képeket, mostmár világos minden:). Szuperek a szemléltető képek.:)
2018. febr. 25. 15:11
7/8 anonim válasza:
John, a csapátmérő terhelésfüggő...
A szerkezet mérete sokkal kisebb, egy vonófej jóval kisebb, mint egy nyereg, mégis alkalmas vontatásra...
8/8 anonim válasza:
"John, a csapátmérő terhelésfüggő... "
Ahhoz képest majd minden gyártónál lehet kapni 20 tonna össztömegig több méretű vonószemet és vonócsapot. Egy rakott félpótkocsi 35 tonna lehet és sok esetben átmérőben kisebb a királycsap, mint egy 20 tonnás pótkocsi vonószemébe illeszkedő vonócsap - én sem értettem a logikát de láttam már ilyet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!