Forgalmi vizsgán normális ha azért bukok meg, mert az oktatóm nyúlt volna a kormányért, de mikor látta hogy fékezek meggondolta magát?
Figyelt kérdés
Párhuzamos parkolásból jöttem ki és rosszul forgattam a kormányt, láttam hogy közel van a másik autó, fékeztem, hogy javítsak a kijövetelen, erre a vizsgabiztos közölte velem, hogy cseréljünk helyett, mert az oktatóm bele akart nyúlni. Mondtam a biztosnak, hogy de hát nem avatkozott közbe, erre a válasza az volt, hogy ne vitatkozzak vele. 3 hibapontom volt összesen. Ellenőrzést is kapott és ezért 4-en voltunk a kocsiban. Folyamatosan beszélgettek, mint az öregasszonyok.2018. febr. 19. 01:26
11/11 10 deka farhát válasza:
Ha a 7. hozzászólásodban amit leírtál mind igaz, én a helyedben már régen oktatót váltottam volna. Mindamellett tényleg túl közel mentél a másik autóhoz, evva'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!