Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nem tudok tükörből tolatni,...

Nem tudok tükörből tolatni, ez gáz?

Figyelt kérdés
34 éves férfi vagyok,Igniszem van,de semmivel se tudok tükörből tolatni.Ha nincs hátsó ablak,akkor abszolút meg vagyok lőve.
2010. jún. 7. 23:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
gyakorolj, az ignisnek elég nagy tükre van hozzá, én nagyon mini tükrös Vw Bora-n tanultam meg vezetni (annak meg a hátsó ablakból ki se lehet látni mert a kalaptartó magas pláne kicsi az üveg
2010. jún. 7. 23:20
 2/13 anonim ***** válasza:
Az. Hátsó ablakban sok mindent nem lehet látni. Gyakorold...
2010. jún. 7. 23:21
 3/13 A kérdező kommentje:
a probléma az,hogy nem tudom összehangolni a 3 tükröt,valahogy még hányingerem is van a tükör miatt.Nem vicc
2010. jún. 7. 23:22
 4/13 anonim ***** válasza:
nem kötelező tükörből tolatni, ha biztonságosabb nézz hátra nem nagy dolog, a tükörben sokmindent nem láthatsz még akorse ha tudnál így tolatni
2010. jún. 7. 23:26
 5/13 anonim ***** válasza:

10 eve van jogsim, sose alltam be tukorbol.

Max kontrollnak hasznalom.

2010. jún. 7. 23:38
 6/13 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz? Úgy tolass, ahogy biztonsággal tudsz.

(A biciklist meg majd felsegíted. :))

2010. jún. 7. 23:43
 7/13 anonim válasza:

Nem is biztonságos tükörből tolatni, nekem még az oktató azt mondta, hogy tilos a tükröt nézegetni tolatás kozben.

Tessék szépen hátrafordulni és úgy tolatni (nem is tudok tükörből tolatni én se)

2010. jún. 8. 09:54
 8/13 anonim ***** válasza:
23 éve vezetek, a legkisebb helyre is beállok gond nélkül, de nem tükörből tolatok. Miért lenne ez baj?
2010. jún. 8. 10:30
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem gáz. Sőt! Amikor vezetni tanultam az oktató mindig is mondta hogy hátrafordulunk úgy tolatunk ez nem kamion.

Nekem Cordobám van én csak tükörből tudok tolatni mert magas a segge és máshogy nem látok hátra. Eleinte nagyon szar volt de meg kellett tanulni ha nem úgy akarok beállni hogy félralökdösöm a kocsikat :)

2010. jún. 8. 11:04
 10/13 anonim ***** válasza:
Csupán gyakorlás kérdése, sokáig én sem tudtam. A hányinger érzése a para miatt lehet. Ha nem, irány a plasztika.
2010. jún. 8. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!