Ha a 49ccm-es robogómmal 50 es táblánál 50-el megyek akkor balhézhat a rendőr?
Figyelt kérdés
értem én hogy 45km/h a megengedett de az autósok sem mindig szokták betartani hisz ők is gyakran 55km/h-val közlekednek 50-es táblánál
a 70-es táblánál sem lehet robogóval 70-el menni? az is gyorshajtásnak számít?
2018. jan. 29. 15:59
1/9 anonim válasza:
Nem lehet, hisz letrafiznak és az íriszed alapján beazonosítanak és küldik a csekket.
Nincs a robogódon rendszámtábla, nem fognak ennyiért megbűnteni, csak ha tényleg látványosan száguldozol, mondjuk lakott területen belül 80-nal végig suhansz.
2/9 anonim válasza:
Vagyis nem tudnak megbűntetni* ezt akartam írni :)
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ pajtás :D
2018. jan. 29. 16:18
4/9 anonim válasza:
nyélgázzal is mehetsz, senki nem szól..
6/9 A kérdező kommentje:
5-ös mi nem? :)
2018. jan. 29. 16:54
7/9 anonim válasza:
"értem én hogy 45km/h a megengedett de..."
Kár, hogy csak 40 a megengedett.
10 km/h túllépésért simán megbüntethetnek helyszíni bírságra.
Persze nem valószínű, hogy csak ezért megállítanának.
8/9 .,,.,,.,, válasza:
Nem fognak ezért megbüntetni, csak ha látványosan szágoldozol.
9/9 Alex Fly válasza:
Természetesen gyorshajtás. 40 km/h sebesség felett jogosan büntet a yard. Az 50-es tempó már 20%-os sebességtúllépést jelent, ami simán büntetendő -még 70-es táblánál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!