KRESZ vizsgán kötelező-e tudni, oktatják-e a "bikázást"?
Figyelt kérdés
Nekem anno elmondta az oktató, de nem emlékszem, hogy vizsga része volt-e, kötelező volt-e, mellesleg nekem nem volt újdonság sem a téma!
Ma oktatják-e, kell-e tudni, esetleg vizsgán is kérdés-e, hogy tudjunk autót "bikázni", segéd akkuról indítani?
2018. jan. 28. 21:12
1/13 anonim válasza:
Attól függ, melyik kategória. B-n nem valószínű, hogy előjön bármikor is, de a hivatásos kategóriáknál szóbeli műszakin előkerülhet.
2/13 A kérdező kommentje:
bocs, azt kihagytam, hogy "B" kategóriára vonatkozik a kérdésem!
2018. jan. 28. 21:18
3/13 anonim válasza:
Nem kell. Mivel a mai agyonelektronizalt kenyes kocsikat tonkre is teheti egy bikazas.
4/13 A kérdező kommentje:
emiatt is gondoltam! Bár tudtommal a kerékcsere az szerepel, sok mai autóban még sincs pótkerék. egy izzócseréről meg ne is beszéljünk inkább! :)
2018. jan. 28. 21:22
5/13 anonim válasza:
A KRESZ közlekedés, a bikázás műszaki ismeret. Mit keresne műszaki kérdés a KRESZ vizsgán? :D
6/13 anonim válasza:
A kerekcsere azert sajat erdeke mindenkinek,hogy ne kelljen az istenhatamogott toporogni orakat ,amig jon valami autosegelyes es lehuz anyagilag.. Az izzo csere meg hat xenon led koraban vicces.
7/13 anonim válasza:
Attól még a B-s KRESZ-en is van 5-6 darab 1 pontos műszaki kérdés.
8/13 A kérdező kommentje:
egész pontosan 10 db "műszakis" kérdés! És annyi köze van hozzá, hogy KRESZ vizsgának hívják, és azon belül van, nem mész külön "műszaki" vizsgára!
Miért kell mindenáron kötözködni, mikor mindenki tudja, hogy miről van szó! Kivétel úgy látszik, mindig van
2018. jan. 28. 21:33
9/13 anonim válasza:
5 éve csináltam de nem kellett, szerintem most se kell, de elég egyszerű az egész.
10/13 A kérdező kommentje:
de hiába tudsz kereket cserélni, ha nincs pótkerék! :)
egy oldalfalán sérült keréknél meg a javítókészlet sem ér semmit!
2018. jan. 28. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!