Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Páv III-ra hányszor lehet menni?

Páv III-ra hányszor lehet menni?

Figyelt kérdés

Már kétszer voltam és nem sikerült mikor a színekre kell kattintani nagyon gyorsan. Mikor normál tempóban megy az jó.

A munkámhoz kellene nagyon ez a papír és már 10 éve teherautót vezetek csak eddig 7,5 tonnásat a cég saját áruját így azért nem kellett eddig de most máshová szeretnék elmenni és mindenhová kell már.

45/F

2018. jan. 11. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem nincs ez megszabva
2018. jan. 11. 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Üdv, ugyanebben a cipőben járok. Kétszer buktam én is PÁV 3ból, a második bukás után csak 1 év múlva mehetsz újra. Nekem most fog lejárni februárban, akkor jelentkezek megint.
2018. jan. 11. 20:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de ennél a tesztnél a reakcióidőt mérik, ha jól tudom. Ha kétszer nem sikerült határérték alá menni, akkor jó eséllyel harmadszorra és negyedszerre sem fog sikerülni - szerintem.
2018. jan. 11. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Én tudok olyat akinek csak harmadjára sikerült a PÁV II. Nagyban függ a dolog attól, hogy éppen milyen lelki állapotban vagy, mennyire vagy fáradt stb... szemét egy dolog egyébként, az egész Európai Unióban dolgozhatsz PÁV nélkül, csak ezen a híres magyarországon kérik. A másik oldala meg az, hogy ha esetleg megbuksz akkor várhatsz éveket a következő alkalomig, ezzel szemben ha mondjuk KRESZből buksz meg 15ször, akkor a kutyának sem jut eszébe, hogy esetleg alkalmatlan vagy a vezetésre. Egy valótlan sz..ar az egész vizsgálat, nem sok köze van a vezetéshez (szerintem).
2018. jan. 11. 23:11
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Hát nekem nem mondták hogy majd csak egy év múlva mehetek újra. Most várom a határozatot de még azt is nagyon sokára tudják küldeni.

Csak tök jó, hogy az ember már menne dolgozni és ez a nyamvadt papírt kérik anélkül nem lehet.

2018. jan. 12. 17:02
 6/7 A kérdező kommentje:

És itt az a kabaré hogy már 10 éve vezetek teherautót balesetmentesen (és most nem fényezni akarom magam) és ilyen nyamvadt papíron múljon az ember munkája, élete

Nem tudom mikor akarják megszüntetni már ezt mert ha jól tudom már volt szó róla.

Ja, és csodálkoznak hogy sofőr hiány van, meg hogy Pesten is buszsofőr hiány. Hát nézzenek körül, hogy vajon miért.

2018. jan. 12. 17:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden évben felröppen a hír, miszerint meg fogják szüntetni, de sosincs belőle semmi. Ameddig ekkora bevétel származik belőle, főleg így hogy sokakat megbuktatnak, addig egészen biztos nem fogják beszüntetni. Még talán nem is lenne ez akkora baj, ha ez a hülye szabályozás nem lenne, hogy egy bukás után éveket kell várni a következő alkalomra. Bezzeg ha KRESZből bukik az ember, na ott vizsgázhatsz akár ötvenszer is egyhuzamban.
2018. jan. 12. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!