Ha valaki fél a vezetéstől, akkor jobb ha neki sem áll tanulni? Vagy idővel és gyakorlással ez leküzdhető?
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 19:01
11/17 anonim válasza:
pécsi vagyok, az itteni vizsgáztatókat szokták szidni, de nekem elsőre hibátlanul ment a forgalmi, pedig hát nem vagyok egy csodavezető... nem kell izgulni, menni fog az.
13/17 anonim válasza:
Vezetni jó! Ha ezt megérzed, akkor érdemes egy kicsit kínlódni, jó párszor bénázni érte:):)
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a biztató válaszokat! :-)
2010. jún. 7. 10:45
15/17 Habcsi válasza:
Szia Kérdező!
Mi van Veled azóta? Vezetsz már?
Jó lenne tudni Rólad vmit :)
Üdv
16/17 A kérdező kommentje:
Szia Kedves "Utolsó"!
Köszönöm az érdeklődést. Nem, jelenleg még nem vezetek,sajnos sok egyéb elfoglaltság miatt nem fért bele az időmbe. Ősztől viszont megyek végre tanfolyamra, remélem, hogy legkésőbb tavaszra már vezetek!!! Majd még jelentkezem.
Üdv: Kérdező
2010. aug. 24. 13:08
17/17 Habcsi válasza:
Szia :)
Köszönöm a választ, és várom majd a fejleményeket!
Addig is kívánok Neked minden jót, és tudod! NO PARA!
Nagyon sok kedves hsz-van itt, amiből erőt meríthetsz :)
Én is innen töltődöm :)))
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!