Ha valaki fél a vezetéstől, akkor jobb ha neki sem áll tanulni? Vagy idővel és gyakorlással ez leküzdhető?
Nem mindegy, hogy mitől fél. Magától a gépjárműtől, kezelő szerveitől vagy a közlekedéstől.
Az első esetben meg lehet tanulni mi micsoda és mikor kell használni és persze hol van a gépjárműben. A közlekedés az mindenkinek kemény dió, de bele lehet rázódni. Kinek könnyebb kinek nehezebb.
Mitől félsz? Attól hogy belemész valakibe ,vagy beléd mennek beléd ,vagy attól hogy elbénázol valamit ,vagy csak szimplán attól hogy új ,ismeretlen dolog?
Ha félsz nincs önbizalmad, és önbizalom nélkül nehéz megtanulni vezetni , meg bármit.
Amúgy egy egészséges félelem normális ,de az inkább izgalom és gyorsan elmúlik, de ha nagyon félsz akkor inkább ne állj neki.
Á, előre ne add fel! Kezdetben nem lesz könnyű az fix. Viszont szépen lassan automatikussá válnak a vezetéshez szükségs mozdulatok, és tudsz figyelni minden másra.
Na, ha ez az idő túl hosszúra nyúlik, vagy csak nem akar bekövetkezni, na akkor inkább add át másnak a volánt:)
próbáld meg :) mikor csináltam a jogsit motorra, énis féltem, hogy húha mer a nagy forgalom meg mittudomén mi, és először mentünk ki a tesztpályára, megkérdeztem az oktatót, hogy a pályáig vezet-e, vagy oda már én vezetek? izgultam is, mi lesz a válasz, de nyugodt lélekkel rávágta 1000 wattos mosollyal: ülj csak fel előre, vezetsz oda is te.
nagyon higgadt volt, nem izgult, hogy felül hátra olyannak forgalomba, aki még nem vezetett. nem erőszakoskodtam, felültem, ő mögém, és szépen mondta, mit hogy, mikor, mért... aztán mikor végeztem, hazamentem, és elgondolkoztam rajta, hogy ha ez a pihentagyú ilyen nyugodtan veszi, hogy egy amatőrre rábízza az életét, akkor én miért aggódok? :D meglett a jogsi, és állandóan a motoron ültem, ha volt szabadidőm. tehát ne idegeskedj :) meg fog menni :) próbáld kicsit élvezni, és ne izgulj :) nincs miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!