A következő a kérdésem. A nemzetkozi kamionozas éri meg jobban vagy a turista buszozás? Esetleg a villamos vezetés?
A kamionozás pont hogy nem laza munka. Igen ki vannak számolva az órák és a percek.
De teljesen más munka mind három, nem lehet össze hasonlitani őket. A turista buszon pénzt nem tudom hogy mennyit keresnek , de szép és jó munka.
A villamos vezetés se egy nehéz munka , csak monoton.
2-es
Nekem közvetlen rálátásom van a turistabuszsofőrködésre, rengeteg utazást szervezünk, stb, szóval gondolhatod, hogy tudom miről van szó. Mikor 50 utas a hátadnál őrjöng, hogy már 3 órája ott kéne lenni a szálláson, közben neked mint sofőrnek van még 1 óra vezetési időd 150 kilóméterre, akkor azt össze sem lehet hasonlítani azzal, mint amikor kamionnal késel valahonnan.
A kamion és a turistabusz nagyjából ugyanaz a kategória, attól függ, hogy hol, melyik cégnél dolgozol.
A villamosvezető ezek közül a legrosszabb, mind anyagilag mind monotonitás tekintetében. Az egyetlen előnye, hogy mindig otthon aludhatsz.
Aki aut mondja, hogy a kamionozás laza, az soha nem csinalta 1 percet se, maximum az irodáboĺ pofazik ostobaságokat!
Laza lenne ha az agyoniskolázott emberke a sz.gép túl oldalán nem azt pifazná allandoan vissza, hogy "old meg" (ami a irodán ülő dolga lenne), vagy hogy "ez ezzel jár".......
6-os
És akkor ezzel mit akarsz megmagyarázni, hogy a turistabuszozás sokkal lazább, mint egy kamionozás? A kamionsofőrnek még választása is van, elmegy például a Waberershez, ahol 600 km-től rövidebb fuvar nem is nagyon van, de előfordul az 1500 km is, aztán erre kap napokat, egy héten csak 2-3 alkalommal kell rakodni. Ez azért ne legyen már annyira stresszes, képzeld el akkor egy futár életét, ha már az időpontokról beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!