Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mire kell várni a hegyeshalmi...

Mire kell várni a hegyeshalmi határnál?

Figyelt kérdés

Már 9 km-es sor van, de nem értem, hogy miért, ha nem kell semmilyen ellenőrzés miatt megállni. Vagy nem jól tudom? Én nem nagyon mozdulok ki a városból...

[link]

2018. jan. 7. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A migránshiszti miatt az osztrák belépő oldalon szúröpróbaszerű ellenőrzés van, de az ellenőrzőponton csak csökkentett sebességgel lehet áthaladni, hogy a rendőröknek legyen ideje a nagyobb kockàzatú járműveket kiszemelni.
2018. jan. 7. 16:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én még a szocializmusban jártam arra utoljára. Azt hittem, most már megállás nélkül lehet átmenni, mint más sengeni határokon.
2018. jan. 7. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Így van, minden más határátkelőn így is működik, nem kell megállni. Hegyeshalomnál nagyobb az embercsempészet rizikója, ezért ott állandó ellenőrző pontot létesítettek az osztrákok.
2018. jan. 7. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Normálisan nem is kéne megállni Hegyeshalomnál sem, de mostanában úgy van, hogy leszűkítik egy sávra a pályát a határnál, és lelassítják kb 2 km/h-re a forgalmat, azért, hogy a "kedves" osztrák vámosok tudjanak velem szemezni nyugodtan, vagy éppen azt nézzem meg, hogy hogyan telefonoznak unottan (gyakran megesik) és rám se néznek. Azért a mostani helyzetet, ahogy kezelik, az kritikán aluli, a munkás, dolgozni siető embereket szopatják.
2018. jan. 7. 21:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát ez szomorú.
2018. jan. 8. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!