Mennyire nehéz megcsinálni a jogosítványt nulláról indulva?
Szia! Én a 0ról kezdtem a nyáron. Először az EÜ tanfolyamot csináltam meg, nem volt komolyabb nehézség, elsőre meglett a vizsga, csak egy picit tanultam rá. Utána neten keresztül csináltam a kreszt, az E-titános programmal. Másodjára lett meg a vizsga, nagyrészt azért mert nem foglalkoztam eleget vele, annak ellenére, hogy abszolut fogalmam sem volt a kreszről. Miután odatettem magam, sikeres vizsgát tettem 2 hibával. Ez után jött a neheze, a vezetés. Könnyebbnek hittem mint amilyen volt. Nekem személy szerint nagyon nehezen ment, lassú voltam, nem tudtam koncentrálni és sorozatosan hülyeségeket csináltam. Már egyenesen rettegtem mikor vezetni kellett menni, pedig rendes volt az oktatóm, nem amiatt féltem, hanem a bénaságom miatt. A felénél fel akartam adni, hogy ez nem fog menni, de a barátom biztatott, hogy menni fog ez nekem is csak lehet több idő kell. Na hát igaza lett, és igaz bár míg egyesek 30 órát vezetnek én 58-at vezettem, de elsőre sikeres vizsgát tettem. Mostmár bár 1 hónapos friss jogsim van, de bátorkodok vezetni, aztán ügyeskedek, persze most is sokszor béna vagyok bizonyos helyzetekben, de igyekszem rutint szerezni:) Fő az óvatosság :) Én azt mondom neked, hogy próbáld meg, és mikor már eleged van belőle akkor se add fel mert menni fog. Ha nekem ment neked is fog.
19/L
Én 30 évesen indultam nulláról.
Egy gép(jármű) kezelése 2 óra alatt elsajátítható.
Összesen 3 pedál van, egy kormány, egy sebességváltó kar és néhány kapcsoló a világításnak meg az ablaktörlésnek.
A készségszintű elsajátításhoz kevés a 30 óra.
Közlekedni kell megtanulni, amihez intelligencia szükséges.
Nekem az oktatóm azt mondta amikor befejeztük, hogy most már megvan a jogosítvány, most következik majd az életem végéig tartó vezetéstanulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!