Családi házunk elé most helyeztek el egy 30 táblát, a kereszteződéstől a második ház vagyunk, nem tudom miért ide tették, de nagyon csúnya a kapunk előtt, mit ir erről a kresz? Miért nem a kereszteződésbe tették?
#2 :))) Ja hogy úgy kell érteni! Tényleg nem lehet szép látvány akkor! :)
(#1 voltam)
A járda szélén van, ugye?
A járda a te magánterületed, vagy közterület?
Helyes, közterület, ezek után neked a táblához van közöd?
Akár egy buszmegállót is tehetnek a házad elé, azt is el kéne fogadnod.
A mi házunk előtt a 20-es táblát kidöntötték, feküdt egy bő fél évig míg végül elvitték a Gazsiék.
Azóta sem pótolták, pedig én szerettem :( Igaz, mindenki leszarta, tehát semmi nem változott amióta nincs itt.Ha érted...
Mit értesz azon, hogy kapu előtt? Nem lehet tőle rendesen kiállni a kocsival, vagy mi?
Ha csinálsz egy-két fotót a környékről, vagy legalább linkeled a Google-utcaképet, a tábla helyét elmagyarázva, akkor talán tudunk tippelni, hogy miért nem tették közelebb a kereszteződéshez.
Vagy ahogy írták, talán tényleg valami úton vagy út mentén zajló munka előtt tábláztak ki.
A kereszteződésben meg útban lenne....
Szerintem ha nem akadályoz semmiben jobb lesz ha beletörődsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!