Budapesten a keleti pu. Tól a Népligetig 4ezer Ft-ért egy taxi soknak számít BP-i viszonylatban?
Figyelt kérdés
2017. dec. 20. 10:23
1/10 anonim válasza:
Metróval 350 ft, 15 perc. Sztem egyébként sok, de forgalomfüggő.
2/10 anonim válasza:
Extrém sok. A tarifa kalkulátor nappalra 1588+450 forintot dob nekem. 3,5 km. A kilométerdíj egységesen 280 forint. Az 980 forint. Az eltérés a várakozásokból adódik, kb. 9 perc
3/10 anonim válasza:
Alapdíj 450 Ft
km-díj 280, a távolság, ha a Népligeti buszpályaudvarig megy 5,5 km, akkor az 1540 Ft
Eddig ez 1990 Ft.
Ez dugó nélkül 6-7 perc, de ha kifog egy dugót, lehet 25 perc is, bizonyos sebesség alatt már a várakozási díjat is hozzászámítja az óra, szóval lehet reális.
4/10 anonim válasza:
Számoltam egyet a busz-pályaudvarra, de úgy is 2000 alatt marad a viteldíj a 450 forintos alapdíj nélkül.
6/10 anonim válasza:
Igen mert ott a metró ahogy írták, és csak pár perccel lassabb talán. Ha dugó van akkor az sem.
7/10 anonim válasza:
Próbálkozz metróval tized annyiból megúszod.
8/10 A kérdező kommentje:
Késő este más a taxi tarifa mint nappal?
2017. dec. 20. 12:49
9/10 anonim válasza:
Nem. Fent leírtak, mi a hivatalos és egész nap egységes tarifa. Ha kb 2000 Ft helyett 4500 Ft-ot fizettél, akkor csúnyán átbåsztak. Ráadásul tényleg metróval jól lefedett viszonylag ez, így nem igazán indokolt még azt a 2000-et sem kiadni erre.
10/10 anonim válasza:
5-ös! És a dugóban a várakozási díj? - 9 perc egy max. 4 km-es úton neked kevés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!