Egyre több kamiont látni, ami úgy ki van világitva
minden oldalról mint egy karácsonyfa. Szabályos ez?
Ezek a díszítő ledek nem is zavarók amúgy. Persze akit egy jól beállított tompított is elvakít, annak a véleményére nincs mit adni...
2017. dec. 19. 13:19
az a legviccesebb az egészben, hogy belülről sokkal zavaróbb, és rohadtul akadályozza a kilátást, mert iszonyatosan tükröződik :D Én is kipróbáltam már, ha az ember bambán megy hajnalban az autópályán és sehol senki úgy hangulatos, de amikor sok mindenre kell figyelni akkor nagyon figyelemelterelő tud lenni, és iszonyatos holttereket tud okozni
2017. dec. 20. 00:12
Na, ilyenek a "jól látható" kamionok :)
[link]
2017. dec. 20. 19:23
14/23 KeretesMuki válasza:
Nem szabályos, mert kicsit fáradtan mikkor alig látsz ki a fejedből azt hisszed, hogy megjött mennyből az angyal.....
2017. dec. 21. 10:32
Sofőrként mondom tudjuk sajnálni , hogy valakt zavar az , hogy ki van világitva a kamion 5v az átlag kivilágitás amiket utolak fel szoktunk rakni azaz nappal szinte semmi se látszik az utolagos világitásból éjjel meg persze látszik rendesen , de vakitani nem vakít . Nekem a T580-as scaniámon elég sok led van és még a Svájci rendőr se szolt érte ami köztudott a svájci mindenbe bele köt . Itthon volt 1-2 autós aki a lámpánál este át ordított , hogy kapcsoljam le mert neki nem tetszik .
Ha a ledek vakítanak gyere egyszer velem szembe , ha gondolod fel kalcsolom a refit na az vakítani fog amikor a gyári lámpán kìvül még 10 darab szúrófény van fent elöl . Tudod 40tonna a gép megrakva szerintem te se szeretnéd , ha véletlen ki jönnél valamelyikünk elé és majd ő bele vasal a betonba , na akkor nem mondhatod , hogy nem láttam . El kellene gondolkozni melyik a roszabb látod , hogy elég közel van egy kamion és akkor nem jössz ki elé vagy fordítva és a vadrácsról fogsz vissza pattani
2017. dec. 22. 09:13
16/23 A kérdező kommentje:
Figyelj. A kamiont jól látni akkor is ha a szabvány világítás üzemel. Nincs vele semmi baj. Azzal se ha egy kėt led világít. Itt a konkrėtan agyonledezett, kb mint egy karácsonyfa úgy kinėzőekről van szó. Ma jött velem szembe 4 kor egy ilyen ismėt. Azaz a gyári világításon kívül volt a hűtőrácson körbefuttatva egy sárga ledsor. A szėlvėdőn körbe ledsor. A szėlvėdőn egy baxott nagy kėk világító kereszt. A fülke oldalain a tetejėn is egy egy ledsor. Azėrt ez túlzás. Nem folyik ki a szemem, de a kėrdės lėnyege nem is pont ez. Hanem szabályos e. Kb mintha a kis (sokak szerint hulladėk) swiftemre feltekernėk egy karácsonyfaizzósort. Szabályos? Nem... Megbüntetne a rendőr? Lehet...
felesleges vitatkozni, mert aki nem kamionos és nem éli azt az életformát úgy sem értheti :D Sok gyökérnek a kinti macskák nyávogása is hisztire ad okot, hogy nem tud aludni, érdekes én az autópálya mellett 2 hűtős között is elalszok, és még sok más kamionos is. :D
2017. dec. 22. 13:21
Annyi az üzenete, hogy van lóvé rá. A karácsonyfásnak meg egy "látjátok, nincs ünnep, nincs megállás, hogy legyen mit zabálnotok". Tök szimpi, nem?
2017. dec. 22. 13:28
Karácsony van hamarosan, éppen szezonja van, lehet azért xD
[link]
2017. dec. 22. 16:21
#11 ezt nekem szántad? Mert én nem a jól beállított tompítottra írtam, ha figyelmesen olvasod.
2017. dec. 22. 18:13
Kapcsolódó kérdések: