Hogyam láthattam P betűvel kezdődő rendszámot?
Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy nem régen jöttek forgalomba a P betűvel kezdődő rendszámok, én viszont már szeptemberben, s azelótt is sokszor láttam a környéken egy autót, aminek P-vel kezdődött a rendszáma(PIN-...)
Lehet teljesen hülye kérdés, de valamiért érdekel.
2017. dec. 16. 19:51
1/16 anonim válasza:
Már jó ideje vannak fogalomban P rendszámú autók, nicns ebben semmi extra
2/16 anonim válasza:
A belvárosban szinte minden 3. autó p-s.
3/16 anonim válasza:
2016 novembere óta van P-s rendszám :D
4/16 anonim válasza:
Nekem áprilisban adtak PEG-s rendszámot a kocsimra....vidéken
5/16 A kérdező kommentje:
Én azt olvastam hogy elfogytak az N-es rendszámok, és december elejétől léptek "életbe" a P-s rendszámok.
2017. dec. 16. 20:09
6/16 anonim válasza:
"Én azt olvastam hogy elfogytak az N-es rendszámok, és december elejétől léptek "életbe" a P-s rendszámok."
2016-ban :D
7/16 anonim válasza:
"# 5/5 Időpont ma 20:09"
Nagyjából valóban, csak éppen tavaly november - december környékén. Én idén júniusban kaptam Pesten PHU-s rendszámot az új kocsimra.
8/16 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy a magyar ember milyen szegény elég sok új P-s rendszámú autó van az utakon.
10/16 anonim válasza:
Igen, sok van, de azoknak nagy része vagy olcsó külföldi vagy pl céges lízingelt. kevés az új kp-ra vett autó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!