Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Autóvásárlásnál ha meg szeretn...

Autóvásárlásnál ha meg szeretnék nézni egy eladni kívánt autót, autószerelő mennyi pénzért jön megnézni velem kb?

Figyelt kérdés
2017. dec. 14. 18:16
 1/4 A jó édes ***** válasza:
Nem sima autószerelőt kell keresni - vannak kifejezetten ilyen vételi átvizsgálásra szakosodott cégek, ők visznek teljes diagnosztikai rendszert és mindent végignéznek. Például Gor-car: [link]
2017. dec. 14. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez érdekes kérdés , lehet többért mintha ott helyben keresnétek egyet aki teljesen megvizsgálja és aknából alá les . Megéri az a pénz mert nem zsákbamacskát veszel és a hibák feltárása esetén alkudni is lehet vagy otthagyni .
2017. dec. 14. 18:44
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Az autóvásárlás egy lutri. Én sem engedtem sem aknára vinni, sem próbaútra vinni az autómat. Ha ott a helyszínen nem látja az autó lényegi pontjait, nem elég az én nyilatkozatom, akkor ne vegye meg.

Tehát olyan szerelőt vigyél, aki ott helyben átnézi úgy, hogy maximum a motort indítja be.

Persze ha automata váltós, az más, ott menni kell egy kört.

Óránként ötezret adj.

2017. dec. 14. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

3: ha nem engeded kipróbálni az autód akkor én eleve meg sem nézném. Használtautónál evidens hogy ki lehet próbálni (persze normális vevő esetén).

Tudod itthon mindenki patent autót árul és amit az eladó mond az úgy is van...na ne röhögtess.

Oké motort engeded beindítani, de egy kuplung, váltó, féltengely, lengéscsillapító stb. hibát hogy vesz észre a drága vevő ha nem mehet vele? Ja igen mindenki higgyen az eladónak mert az ő szava szent, de ha 20 méter múlva szétesik a váltó akkor biztos a kegyetlen vevő tette tönkre, és csak a pénzedet akarja a szemét ha perel.

2017. dec. 14. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!