Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Első kocsinak Suzuki alto?

Első kocsinak Suzuki alto?

Figyelt kérdés
Mennyire jó, 2 éve van jogsim, vezetni is szoktam. Egy olyan kocsit szeretnék, aminek alacsony a fogyasztása, városban közlekedésre alkalmas, időnként hosszútávok megtételénél is teszi a dolgát, és a pályáról nem tolnak le.
2017. dec. 10. 12:58
 1/9 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy mennyire szerviz igényes?
2017. dec. 10. 12:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekünk volt, nagyon szerettük.Ha nem vagy 185 centi,akkor hajrá. (kicsi a lábtér)
2017. dec. 10. 13:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Tökéletes. Azért nem kár ha összekaristolod vagy meghúzod.
2017. dec. 10. 13:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Igazi városi kiskorú. Nincs jellemző hibája. Városban 6 liter körül fogyaszt. Bírja a 130-at. Ilyenkor már kifejezetten zajos.

...és nem lesz a sztráda királya.

2017. dec. 10. 16:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, volt nekünk is, de nekem nagyon nem jött be, örültem amikor le lett cserélve. Inkább Swift, Ignis, SX4 vagy akár Splash.

Nekem túl pici volt és olykor elég erőtlennek éreztem. (Kicsi motor, klímával nem túl jó kombó.)

130-140et autópályán még bírja, de letolni le fognak vele valószínűleg azért.

De ülj bele és ha teheted próbáld ki.

2017. dec. 10. 17:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Ja és a városi 6 liter az elég sok egy 1.1-es autónak.

1.2-es Splash városban, klímával 5 körül/alatt kijön (sokkal jobb vezetni és a klíma maga is jobban használható, illetve télen 2 ember is kényelmesebben befér kabátban), nekem 1.6 Swift sport eszik meg 6 liter körül.

Szóval ezt a pontodat sem teljesíteni talán annyira.

Szervizelése hasonló, mint minden más Suzukinak. Viszonylag igénytelen, nem gyakran romlik el.

De én annyira nem ajánlanám (4-5 évnyi tapasztalat után, de senki sem szerette a családban igazán, sajnos hirtelen, kényszer döntés volt a vétele).

2017. dec. 10. 17:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Nyugodtan vegyél egy Alto-t, bárki bármit is mond. Minket sosem hagyott cserben, nem kellett szervizbe vinni soha. Ha valami kopó csere lenne, az otthon a sufniban megoldható.

Persze volt mellette nagyobb suzukink is, sőt most is van egy sport Szwiftünk, de az Altot nem felejtjük.

Hajrá, járj szerencsével!

2017. dec. 10. 17:59
 8/9 anonim ***** válasza:

"Kicsi motor, klímával nem túl jó kombó.) " Ez általában a legtöbb autónál így van, ismerosom másfél millás fordjával is ez van,egyszerűen megtorpan klímánál.

Jó kis autók, megbízhatóak. :)

Én mondjuk inkább Ignist, vagy Swiftet vennék, de kinek mi tetszik.. :)

2017. dec. 12. 00:20
 9/9 anonim ***** válasza:
A mi kis Altónknak nem volt klímája(többek között ezért is váltunk meg tőle) de a fogyasztása egyszerűen hihetetlen volt, 5,2-nél többet nem fogyasztott télen se, nyáron meg 5-ből kijött,vegyes használatban, sőt, szerencsétlen használatban,mert reggelente 2 km megtétele után leállítottunk 1 órára,ezt megismételve 3x,télen is.A páromnak extra hosszú lába van, neki nem volt kényelmes,ez volt a csere fő oka.Eddig egy autónk se fogyasztotta a gyári, vagy mások által dícsért mennyiséget, valószínűleg vezetési stílus kérdése is, de ezzel nagyon meg voltunk elégedve.
2017. dec. 25. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!