Mit vigyek magammal vezetni?
Nem tanítottak ilyeneket KRESZ-oktatáson? Érdekes...
No, de a lényeg: elkérheti a személyi igazolványodat (és akár a lakcímkártyádat is), illetve a jogosítványodat, az autó (motor) forgalmi engedélyét és a kötelező felelősségbiztosítás meglétének igazolását. Ez történhet az aktuálisan érvényes csekkszelvénnyel (nem kell az egész évit magaddal hurcolnod) vagy - átutalásos/inkasszós fizetés esetén - a biztosító által kiadott igazolással. Sőt, ha úgy találod praktikusnak, még a zöldkártyádat (mármint a biztosításit) is felmutathatod, az is hitelt érdemlően bizonyítja, hogy van kötelező biztosításod.
4 hónapja van meg a jogsim, a KRESZ-en nem mondták, hogy mit kell vinni, nem emlékszem ilyenekre. Nemrég megállítottak rutin ellenőrzésre, jogosítványt, személyit, forgalmit kértek, megnézték aztán további jó utat.
Amugy jobb ha nem állítanak meg, paáztam h biztos valami hülyeséget csináltam :D Először állítottak meg, villogott, azt hittem ki akar kerülni, lehúzódtam, de rámszirénázott, akkor már megálltam XD
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!