Miért nem biznak bennem hogy tudok vezetni?
Közel 10 éve van jogositvanyom és vezettem is rendszeresen. Ezt feleségem is láthatta mert Magyarorszagon rengeteget mentünk autóval.
Most külföldre költöztünk, vagyis csak én mert feleségem mindig is itt lakott.
Próbálnám az ügyeimet intézni de mindig a feleségemre szorulok hogy vigyen autoval mert nekem nincs még és se ö, se a családja nem bizik bennem, azt mondják elöször itteni jogsit szerezzek( ami 1-2 papir hiányában most még nem megy) de amugy magyar jogsival is tudnék vezetni(túristák is ezt csinálják) na meg persze biztosítás kell amit még nem kötöttem de felesegem nem erösítette meg hogy engedné hogy egyedül vezessek, vagy hogy volán mögé üljek ha intézek biztosítást.
Mindig azt mondják hogy mi van ha összetöröm a kocsit.
Kocsi nélkül sehova se lehet itt menni es van amikor feleségemnek semmi kedve vezetni, tehat nem tudok menni sehova olyankor. Bicikli veszélyes, tömegközlekedés nincs.
Munkakeresésre még várni kell de kocsi nélkül nem tudnék munkába menni se.
Nem vezettem veszélyesen és 3000km-t biztos levezettem ugy hogy mellettem ült.
Itt mindenkinek külön autója van es kocsi nelkul még a közeli (1,5km)boltba se lehet elmenni mert föut van es jarda meg nincs.
Nemrég munkáról beszélgettem valakivel de azt mondta nem tud felvenni ha nem vezetek mert munka közben néha kell utazni a városon belül. Ugyhogy most lecsusztam egy lehetösegröl.
Várhatok amig lesz egy munka ami fix helyen van es felesegem elvisz, kirak, majd jon értem ameddig nem lesz sajat autom.
Gyakorlatilag egész észak-amerikában így müködik.
Ha nagyvárosban vagy akkor van tömegközlekedes pl Toronto, Montréal,New york, San Francisco de egyebkent nincs
Van olcso auto de nagyon sok bennuk a merfold(280-300e vagy tobb) es 1000 dollaros kocsinak meg tuti h vmi bajai is van. Pl torott, ereszti az olajat, hengerfejes, valtoja nem jo...
Ertelmes auto 3000tol kezdodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!