Mit jelent az hogy egy kamion mega szerelvény?
Múltkor hozott hozzánk egy kamion árút. És valami olyasmit magyarázott a sofőr, hogy ez egy mega szerelvény.
(Mondjuk nekem szemre ugyanakkora és ugyanolyan volt mint a többi másik amik szoktak jönni.)
Utolso hulyeseget mond, megas vontato is van. Azoknak kisebb a kerekuk, majd nezd meg mi van ha egy nem megas vontato hoz egy megas potkocsit, vagy forditva.
Amugy a sima potkocsit is ki lehey emelni, csak szerintem azokat nem lehet ugy hagyni, csak rakodashoz valo az emelesi funkcio. A megakat meg ha kiemeled rogziteni is lehet ugy.
De a megas vontato az a kereke miatt masban is elter, elvegre maskeppen forog az a kerek mint a nagyobb szoval a szamitasi eljaras is mas.
Vannak meg egeszen paranyi kereku potkocsik, ott ikerkerek van pl az a "2win" ceg, azokat mar nem tudom hogy hivjak.
Ja es a wabinal pl az uj Krone potkocsikon a kerekek meg kisebbek mint a megason es szelesebb is, azt is megasnak hivjak vajon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!