Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nőként lehetek Kamionsofőr?

Nőként lehetek Kamionsofőr?

Figyelt kérdés
Már a középsuli óta csak ez érdekel, most 22 éves vagyok. Érdemes lenne lerakni most a jogsit vagy várjak vele? Melyik cégnél lenne jó kezdeni?

2017. okt. 24. 17:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetnél nőként kamionsofőr?
2017. okt. 24. 18:00
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Minél előbb lerakod annál jobb és nagy céghez menj ahol csak vezetni kell. Kisebb cég mondjuk nőként lehet fel se vesz, mert ott több a fizikai munka.
2017. okt. 24. 18:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha bele akarsz kezdeni most kezdj bele, amig fiatal vagy. A rakodás a szakma része, bárhol bármelyik cégnél előfordulhat, hogy rakodnod kell.
2017. okt. 24. 18:29
 4/11 anonim ***** válasza:
20%

még mindig beleférsz az állam által finanszírozott, (neked ingyenes) sofőrképzésbe...ingyenes teherautó+E kategória megszerzésbe...

....de...minimum PAV 2, legalább egy nyugati nyelv beszédszinten(angol-német-olasz-spanyol,török)..független állapot, és nem árt, ha egészséges vagy...ha ezek pipa, akkor tiéd a világ!

hajrá...hívd fel a Waberert, vagy a Horváthot..

2017. okt. 24. 18:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Lehetsz.
2017. okt. 24. 19:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez nem az ember nemétől függ, miért ne lehetne egy fiatal csaj is kamionsofőr? :D Egyre több női kamionos van Magyarországon is, meg úgy Európa szerte is. Csinálsz egy CE kategóriás jogosítványt, kell minimum PÁV3, plusz egy GKI (árufuvarozói engedély). Sok magyar cég van, ami kezdőket is foglalkoztat (Reining Transport, Waberer's International, Duvenbeck stb...) az első egy hónapban tanulójáratban mész egy tapasztalt sofőrrel, utána egyedül, már ha azt látják hogy alkalmas vagy egyedül végezni a munkát. Ha rendelkezel minimum 2 éves B kategóriás jogosítvánnyal, akkor azonnal ez is kezdheted a CE kategóriát, mert ahhoz minimum 2éves B jogsi kell, ha nincs még meg akkor szívtál, akkor csak C-t csinálhatsz, de azzal is lehet munkát találni. Én amikor csináltam a felsorolt jogosítványokat, engedélyeket, 380.000 Ft ba került cakkpakk minden, bejárást nem számolva, minden vizsga elsőre megvolt. Lényegében ennyi amit tudnod kell kezdésként, a többit majd munka közben tapasztalod meg, inkább a rakodás az ami nehezebb ebben a szakmában, bizony elő fog fordulni hogy rakodnod kell majd, bár ha akad majd valami úriember a közelben, lehet hogy segíteni fog, főleg ha valami csinos csaj vagy. ;) Sok sikert a továbbiakban! Több ilyen belevaló csaj kellene! ;) ;)
2017. okt. 24. 20:02
 7/11 anonim ***** válasza:
4# az állami támgoatott jogositvány szerzes lehetősége szept-1 - el lezarult.... jelentkezni már nem tud. Csak akkor tudja megcsinalni, ha szeptember 1 ig jelentkezett.
2017. okt. 24. 20:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Lehetsz, de én nem ajánlom. Elég durvák a kamionos parkolók, nem nőknek való az én konzervatív véleményem szerint. Persze ha valami belföldes melót választasz, ahol minden nap haza tudsz menni, az más.

Esetleg buszsofőrként nem tudod magad elképzelni? Ott már nem is olyan ritkák a nők.

2017. okt. 25. 20:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Bizony, Debrecenben is van pl. nem egy nem két női buszsofőr, mondjuk nem tudom hova valósi vagy, csak egy példát mondtam. van belőlük elég sok, talán még több mint kamionos, legalábbis magyarországon. Ezt még lehet hogy jobban élveznéd, emberek között vagy, és hasonlóan nagy jármű mint egy kamion. + minden nap otthon alszol. Ja és természetesen biztonságosabb is. Nem kell attól félned hogy pl. agyonvernek az út szélén.
2017. okt. 25. 20:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha jó csaj vagy velem jöhetsz majd betanulni 4kézbe 😀
2017. okt. 25. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!