Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Éjszakai veretés dobogókőn -...

Éjszakai veretés dobogókőn - baleset- mi történt?

Figyelt kérdés

Kedden hozta le a blikk, meg vele együtt jópár oldal ami szombat este történt, két fiatal csaj ült abban a kocsiban ami lezuhant a szakadékba, egyikük meghalt.

Valaki aki ott volt tudja pontosan mi történt, tényleg lelökte a mögötte lévő BMW őket vagy csak besokalltak, hogyan halhatott meg az egyik csaj amikor a másinak karcolásai lettek?

Nem ítélkezni szeretnék, csak tisztán látni a dolgot.

2017. okt. 18. 19:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem a szakadékba zuhantak, hanem csak nekicsapódtak egy fának. Az anyósülésben ülő lány halt meg, mert az autó ott roncsolódott a legjobban. Nem ment nekik senki, csak a 20 éves csaj aki vezetett, azt hitte, hogy 1 hetes friss jogsival profi sofőr. Az ostobaságnak nagy ára volt. Őt nem sajnálom, de az utasát igen.
2017. okt. 18. 19:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy néztem mindkét csaj tipikusan az az "instárakirakomafilteresképeimazájfonrólmegaműkörömrőlhogylássákmilyengazdagésmenővagyok"...

1 hetes jogsival menő akart lenni, de ehelyett élhet a tudattal hogy meghalt valaki miatta.

Most nem akarok leszólni senkit, de látom (már csak az ismerősi körömből is) hogy vezetnek sokszor az ilyen instamániás fiatal csajok. Belebújva a telefonba, lájvolnak facebookon, tolják instára a vezetős képeket...

Nagyon veszélyes, de a sok fiatal (nem csak csajok hanem fiúk is) addig nem félnek amíg nincs baj. Ha van akkor meg rohannak anyucihoz meg apucihoz.

Gondolkodni kéne előre, nem utólag sírni, de sajnos a mai fiatalság (tisztelet a kivételnek) nagyon el van butulva.

2017. okt. 18. 19:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Szaguldoztak ez lett az eredmény
2017. okt. 18. 19:59
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Jól van, így beszéltek, hogy megérdemelte, stb, stb. Ti soha nem sokalltatok be egy kanyarban, pláne sötétben, nem történt olyan, hogy azt hittétek, hogy gyorsabban be lehet venni, mint gondoljátok? Biztos hogy volt ilyen. Pláne fiatalként, mikor tombol az adrenalin, és tapasztalat nincs. Én nagyon sajnálom.
2017. okt. 18. 20:22
 5/10 anonim ***** válasza:
De igen, pl a slovakiaringen. :) De 1 hetes jogaival nem értem mit keresett ott azon az úton gyoeshajtva.
2017. okt. 18. 20:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

ma 20:22- nek

Amikor nekem 1 hetes volt a jogsim, csak úgy vezethettem, hogy vagy a párom akinek akkor már volt 10 éves rutinja, vagy az apám ült mellettem, és ők tovább tanítottak. Azért mert valaki átmegy a vezetési vizsgán még nem jelenti, hogy tud is vezetni az ember. 1 hetes friss jogsival nem megyek gyorsasági versenyre.

2017. okt. 18. 20:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#4: 17 évesen szereztem a jogsit, most 21 évesen úgy 110.000 km-rel a hátam mögött összvissz 2 eset történt velem. Egyszer letolattam 2 hetes jogsival egy másik autót parkolás közben, itt semmi baja nem lett a kocsiknak, illetve egyszer beletoltak az előttem lévőbe lámpánál.

Soha nem vezettem úgy hogy esély legyen ilyenre mint ami a lányokkal történt, soha nem volt olyan hogy besokalltam volna.

Fiatal voltam, fiatal is vagyok, tapasztaltnak nem nevezném magam, de már az 1. hónap után rájöttem hogy vigyázni kell mert sok a hülye.

Bennem is volt adrenalin de mindig tudtam hol a határ, pláne 0 tapasztalattal.

2017. okt. 18. 22:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Renben, gratulálok nektek, hogy ilyen tökéletesek vagytok, és abban lelitek örömötöket, hogy egy fiatal lány halálát megérdemeltnek tartjátok, gratula mégegyszer. Mondhatnám én is, hogy 800 ezer km-t levezettem, és milyen faszha fiú vagyok, hogy még élek, de nem így van.
2017. okt. 19. 16:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Senki nem írta hogy megérdemelte.
2017. okt. 19. 20:29
 10/10 anonim ***** válasza:

4-es, igen, sajnálom, azt aki meghalt.

A másik meg rohadjon meg a börtönben, amiért a feleltlensége miatt megölt! egy másik embert.

Ennyi.

2017. okt. 20. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!