Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Pánikolok a vezetéstől?

Pánikolok a vezetéstől?

Figyelt kérdés
Sziasztok olyan problémám van hogy most már 10 éve hogy van jogosítványom, de más féléve egy ilyen rosszullétszerűség elkapott vezetésközben baj nem történt szerencsére, de akkor annyira megijedtem hogy félek a vezetéstől, Tudok koncentrálni semmi gond ezzel meg ha csak fő úton kell közlekedni akkor sincs semmi, csak valamiért ha piros lámpánál kell állni akkor olyan mintha ilyen rosszullét akarna elkapni, valójában csak "érzem" hogy olyan szorongás szédülés van rajtam, tudom semmi bajom nem lesz csak félek egyszer tényleg elájulok vagy valami baj lesz. Ritkán járok városba autóval lehet ez is baj elszoktam a forgalomtól, de a szomszéd falvakba, meg mindenfele ahol nincs lámpa nagyon szívesen eljárok. Hogy tudom ezt a félelmemet legyőzni, vagy nekem ezzel örökre együtt kell élnem?
2017. okt. 16. 09:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Hmm, ez csak vezetésnél jön elő? Mert szerintem más stresszhelyzetben is így reagálsz, vagy nincs igazam? Nem a vezetéssel van a gond, hanem valamiért nagyon hamar bepánikolsz, akár pánikbetegség kezdete is lehet (ha valóban a rosszllét kerülget).
2017. okt. 16. 21:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Ilyen nekem is van sajnos,pirosnál,meg vasúti átjárónál.

De gondolj arra,hogy ha piros,akkor az azt jelenti mindjárt jön a sárga:)Olyan még nem volt,hogy örökké ott áll egy autó.Szóval nyugi!

2017. okt. 19. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!