Ti kaptok (kaptatok) valamilyen számlát arról, amikor fizetettek az oktatónak gyakorlati órákon jogosítványhoz?
Nem kaptam, nekem kényelmesebb volt úgy, hogy fizetek az oktatónak, nem megyek be az irodába.
az irodában minden befizetésről kaptam számlát, és az oktatónál is volt egy számlafüzet, ami nem hivatalos elszámolás ugyan, de láttam, hogy a befizetéseket az iskolavezető is aláírta, tehát felé az oktató, is elszámolt a befizetésekkel.
Az meg akkor sem érdekelt, és most sem érdekelne, hogy az APEH-nek milyen adatokat küldtek tovább.
Az autós iskolák elég komoly adminisztrációs kötelezettségekkel működnek, az NKH-hoz, és az APEH-hez is el kell küldeniük a könyvelést, és az iskolában is meg kell őrizni minden egyes volt tanulójuk dokumentációját - az, hogy az aktában 100% pontossággal vannak-e a befizetések nem tudom, nem is érdekel, azt tudom, hogy amiért fizettem, azért megkaptam az ígért szolgáltatást, 10 órákat fizettem be, és soha nem volt vita, hogy mennyit vezettünk , jól követhető volt a füzetes rendszer, s ha számát akartam volna, annak sem lett volna akadálya, legfeljebb akkor az irodába kellett volna bemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!