Első jogosítványhoz mit kell magammal vinnem az okmányirodába?
Vizsgalap, elsősegély (kis karton papír) illetve személyi.
Oktató azonban azt mondta vinni kell az orvosi alkalasságis papírt is.
Ez valóban kell? Én a dokitól egy példányt kaptam,amit a kresz vizsga elöt le is kellett adnom,hisz az nélkül le sem lehet vizsgázn kreszböl.
Ilyenkor mi a teendő?
"Új, kezdő vezetői engedély esetén a kérelemhez csatolni kell:
- az egészségügyi alkalmassági véleményt,
- a vezetői engedély kiállítása illetékének megfizetését tanúsító igazolást."
"Az ügyintézés során be kell mutatni:
- a személyazonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolványt, útlevelet),
- a személyi azonosítót és a lakcímet igazoló hatósági igazolványt,
- külföldi esetén a szokásos tartózkodási hely országát igazoló okmányt."
Nem csak fénymásolatot kellett leadni?
Amúgy nem tudom mi a teendő, hívd fel őket.
Én nyáron szereztem jogsit és arra emlékszem hogy egy csomó mindent vittwm amit nem kellett volna. Szerintem egyébként vissza kellett volna kapnod az orvodi papírt, hiszen az magára a jogsira is ra van írva ha szemüveges vagy pl. A vizsgaigazoláson nincs rajta iylen információ? És a lakcímkartyát se hagyd otthon
Amikor én kaptam jogsit, először máshova kellett mennem, ahova a vizsgalapot vittem, az érettsegit stb és ott kaptam meg az oevodi igazoló papíroamt. Ezután mentem okmányirodába, ahova ezeket vittem és csináltak a képet... biztos hogy okmányirodába mész?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Közben nekem volt iskola váltás,és ahol leadtam az orvosit ott csak a kreszt csináltam meg.
Igen 3 munkanap mulva mehetek az ookmányirodába.
Ma a vizsga után csak egy vizsgalapot kaptam!
Holnap akkor felhivom a sulit ahol én azt leadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!