Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A háziorvosom arra hivatkozva,...

A háziorvosom arra hivatkozva, hogy lakossági bejelentés érkezett ellenem, nem ad igazolást a jogsim meghosszabbításához, PAV-ra küldött. Hogy mi az ok és ki a bejelentő a választ orvosi titoktartásra hivatkozva megtagadhatja?

Figyelt kérdés
Minden vizsgálati eredményem jó volt. 4 éve semmilyen betegségem nem volt. Egy környezetvédelmi egyesület elnöke és egy nyugdíjas klub vezetője vagyok. Éppen készülünk a 10 éves évfordulónk ünnepségére, így az autó napi szinten szükséges.
2017. okt. 8. 20:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mivel az orvos nem hatóság, neki ilyen lehetősége NINCS.

Keresd meg a munkahelyi orvosod vagy válts háziorvost (bármikor megteheted indoklás nélkül).

Ha nagyon kötözködik, a TB-nél vannak orvosellenőrök is ám!

2017. okt. 9. 11:04
 12/12 anonim ***** válasza:

"Lakossági bejelentés, hogyne. Ő meg egyszemélyes hivatal, aki már bejelentéseket is kezel. Maholnap bírságolni is fog. "

ha hiszed ha nem, léteznek a komcsi rendszerből itt ragadt tipikusan vén nyanya háziorvosok, akik bizony amolyan egyszemélyes hatóságnak gondolják magukat, én is tudnék mesélni.

ellenőröknek semmi értelme, ezek egymást kimossák, a betegjogi képviselőnek sincs (csak formai bohóckodás, valójában az is az orvost mossa, nyugi).

csak azt tudom továbbra is h menj gyorsan még ma másik orvoshoz azt bekaphatja, nekem pl nem is tudott a háziorvosom arról h van jogsim és milyen van, pedig PÁV-I-em is volt, és arról se tudott

(nem is kell neki persze, és valóban semmi összefüggés a kettő között, arra nem ő adja az engedélyt és el se küldhet rá, azaz nekem ez az eset teljes káosz, ez valami kiskirályoskodó háziorvos lehet, szabadulj meg tőle ahogy tudsz, mert ha így vagy vele, komolyan is elcseszheti az életed)

2017. okt. 9. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!